Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mi lehet? Ciszta?

Ez mi lehet? Ciszta?

Figyelt kérdés

A bikininovalomnál van egy hüvelyknyi, kemény dudor, a bőrön nem látszik semmi, érintésre nagyon fáj.

Délután megyek orvoshoz, de nagyon félek, soha nem vagyok beteg, gyerekkoromban is csak oltáskor látott orvos.

2012. márc. 5. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyirokcsomó.
2012. márc. 5. 14:57
 2/3 anonim válasza:

Mész orvoshoz. Nyugalom, ne paráztasd magad túl. :) Lehet, hogy ciszta, majd az orvos megmondja, de nyugalom. Még ha az is, sokszor magától felszívódik.

Bátor vagy, hogy elmész, sokan a szőnyeg alá sepernék.

Majd írd, meg, hogy mi volt az orvosnál.

2012. márc. 5. 14:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A doki azt mondta a nyirokcsomók vannak végig begyulladva, és valószínű hogy összefüggés van a combomon pár napja megjelent kiütésekkel.

Írt fel gyulladáscsökkentőt, 3 napig szednem kell, ha nem húzódik le akkor ultrahang, vérvétel stb.

Félek mert sosem vagyok beteg, utálom a kórházakat, a szagot, a vért, a tűket és minden velejárót.

Ráadásul egyedül élek külföldön (egyetem+munka) nincs itt családom se senkim, ha komolyabb bajom van fogalmam sincs mit csinálok.

2012. márc. 5. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!