Ez mi lehet? Ciszta?
A bikininovalomnál van egy hüvelyknyi, kemény dudor, a bőrön nem látszik semmi, érintésre nagyon fáj.
Délután megyek orvoshoz, de nagyon félek, soha nem vagyok beteg, gyerekkoromban is csak oltáskor látott orvos.
Mész orvoshoz. Nyugalom, ne paráztasd magad túl. :) Lehet, hogy ciszta, majd az orvos megmondja, de nyugalom. Még ha az is, sokszor magától felszívódik.
Bátor vagy, hogy elmész, sokan a szőnyeg alá sepernék.
Majd írd, meg, hogy mi volt az orvosnál.
Köszönöm a válaszokat.
A doki azt mondta a nyirokcsomók vannak végig begyulladva, és valószínű hogy összefüggés van a combomon pár napja megjelent kiütésekkel.
Írt fel gyulladáscsökkentőt, 3 napig szednem kell, ha nem húzódik le akkor ultrahang, vérvétel stb.
Félek mert sosem vagyok beteg, utálom a kórházakat, a szagot, a vért, a tűket és minden velejárót.
Ráadásul egyedül élek külföldön (egyetem+munka) nincs itt családom se senkim, ha komolyabb bajom van fogalmam sincs mit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!