Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen hüvely probléma lehet...

Milyen hüvely probléma lehet ez? Már a házas élet is problémás.

Figyelt kérdés

Lassan két éve küzdök ezzel a problémával.Fáj a hüvelyem, főleg a hüvely nyílás körül.Itt pedig még ki is van pirosodva.Már voltam több nőgyógyásznál, mindenhol csináltak tenyésztést is.Se baktérium se gomba.Csak magas hüvelyi ph.

Persze mielőtt megjött a tenyésztés eredménye kezeltek gomba ellen.Ami ugye felesleges volt.Az egyik doki javasolt természetes alapú kúpot is az általa felírt mellé azt is használtam de semmit sem ért. Tanácstalan teljesen.

A problémám azóta is megvan.Már az együtt létet is kerülöm, mert fájdalmas az egész.Tisztára olyan mintha gomba lenne de nincs semmi.Fáj és van folyás is de nem ég nem viszket.

Tudna valaki tanácsolni valami természetes gyógymódot, akár házi praktikát is?Bármit mert már nagyon el vagyok keseredve...

2012. márc. 18. 09:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a linket átnézem mert most minden ötlet tanács jól jöhet.

A fogamzásgátló szedését is át fogom gondolni (azóta szedem amióta szültem, azelőtt nem szedtem) mert mindenképpen meg szeretnék már végre gyógyulni.

2012. márc. 19. 12:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Itt összevissza beszélnek többen is. Ha magas a Ph (7 fölötti), akkor a hüvely LÚGOS.

Gomba nem lehet, az az elsavasodáskor van, 3,5 ALATTI Ph-nál.

A tiszta víz Ph-ja is 7.

Esetleg folyik valami a hüvelyedbe a hasadból, valami folyadék? Nem lehet vizelet pl.?

2014. márc. 11. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!