Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem merek nőgyógyászhoz menni...

Nem merek nőgyógyászhoz menni mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pedig kéne mennem mert már 2 hónapja nem jött meg de nem vagyok terhes mert csináltam tesztet és negatyív lett. 16/L
2009. jún. 11. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Hello! irtad, hogy terhes nem lehetsz, a negativ teszt bizonyitja, igy tobb mint valoszinu, hogy élsz nemi életet.

Ahogy elkezded a nemi életet, tanàcsos elmenni nodokihoz, hogy megnyugodj, minden rendben van, nem beszélve a ràkszurés fontossàgàrol. ( nem ijesztegtés, és nem is vicc, anyànak volt egy kolléganoje, akinek a lànya 24 évesen ment eloszor nodokihoz, ott kiderult, hogy valami igen sulyos baja volt, amit - ha koràbban elmegy- kezelhettek volna, igy 24 évesen kiették a méhét..)

Ha zavar, hogy az orvos férfi, keress egy no nogyogyàszt, de mindenképpen el kell menni, ennyivel tartozol magadnak és a testednek. Ugyanolyan orvos, mint a tobbi:)

Arrol nem beszélve, hogy ha tovàbb huzod halasztod a dolgot, aztàn csak elmész, nem lesz veled tapintatos...

Egyszer én is igy jàrtam, a ràkszurés eredményéért nem 3, hanem 4 hét mulva mentem, mert kozbejott egy vizsgàm egyetemen, és azzal inditott a doki, hogy " Tudja, ez nem vàsàr, ahova akkor megy amikor akar, az egészségérol van szo!!" Szoval ne félj, és menj el, nem emberevok :)

2009. jún. 11. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:
:D:D javitok : nem kiették, kivették a méhét :D:D:D
2009. jún. 11. 16:01
 3/6 anonim válasza:
Én sem mertem elmenni, nagyon féltem. De ajánlottak egy nagyon jó szakembert és semmi rossz tapasztalatom nem volt. Minél jobban félsz, annál rosszabb lesz, mert ha nem vagy laza, akkor fájdalmas lehet a vizsgálat. Szerintem mindenképpen túl kell esned ezen, függetlenül a kimaradástól, de ez csak "kötelez". Menj el, ne félj!
2009. jún. 11. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem egy betegségem miatt amikor gócot kerestek kellett először elmennem nőgyógyihoz.

Ki voltam bukva sírtam, hisztiztem anyámnak hiszen még csak 12 éves voltam!

Aztán már a vizsgálat közben arra gondoltam, hogy én tényleg emiatt nyavajogtam órákon keresztül tök fölöslegesen?!

Menj csak el! Ez nagyon fontos!

És légy magad számára annyira fontos, hogy fogod magad és elmész!

2009. jún. 11. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen győzd le a félelmedet, és menj el nőgyógyászhoz, mert biztos van valami oka annak, hogy nem jön meg 2 hónapja a mensesed. Nem beszélve arról, hogy ha véletlenül mégis terhes vagy! Akkor már nem sok időd van gondolkodni, és láttunk már olyat, hogy a terhességi teszt álnegativ lett.
2009. jún. 11. 21:15
 6/6 anonim válasza:
A dokinak jelezheted is a szorongásodat ezzel kapcsolatban, segíteni fog hogy oldja. Ha már túl leszel rajta, nevetni fogsz, hogy ettől paráztál. Semmiség, hidd el. A dokiknak meg annyira rutinszerű és megszokott, mint neked egy kézmosás..
2009. jún. 12. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!