Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek? Valaki adjon...

Szerintetek? Valaki adjon tanácsot, légyszi!

Figyelt kérdés
Késve jött meg a havi vérzésem, tegnap délután jött meg, egészen hajnalig alig volt vér, most meg ömlik! Ilyen még sose volt! 2,5 óra alatt majdnem tele lett egy éjszakai Always betét. Nagyon félek, mert ilyen sok még sose volt. És fáj a hasam is. El kéne mennem orvoshoz? Szerintem ez nem normális. Szerintetek? Megvagyok ijedve. 16L
2012. márc. 15. 12:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Semmilyen vérzéscsillapítót nem kell szedni, mert thrombotikus hatása van... ne felejts el sokat inni, és ha ennek ellenére is rosszul érzed magad, irány az ügyelet.
2012. márc. 15. 16:51
 12/15 anonim ***** válasza:

semmi bajod nincs, csak most erősebb a vérzésed, mint amihez szokva vagy

ez előfordul

van akinek ennél is erősebb a vérzése, és semmi baja tőle

2012. márc. 15. 17:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! Hát, végülis túléltem. Suliba is voltam, sajnos nem engedték a szüleim hogy itthon maradjak, meg ezért nem tud írni anyu igazolást. Az oszi is csak orvosit fogad el, de nembaj már jobban vagyok. Még mindig erős a vérzés, de már nem annyira mind délelőtt.
2012. márc. 15. 20:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem annyira erős vérzés, ha 2,5 órát kibír egy éjszakai betét, az rendben van. Nekem egyszer volt annyira erős vérzésem, hogy super tampon 1 órát bírt, még éjjel is, és ez ment vagy 5 napig, meg még 5 napig gyengébben. Arra is azt mondta a dokim, még belefér. Előfordulhat, hogy néha erősebb a menzesz, de az is lehet, hogy legközelebb is erős lesz, mert ilyen típus leszel. A lényeg, hogy ez még bőven benne van a normálisban. Ha 10 napnál tovább tartana, akkor mindenképpen lásson orvos, egyébként nem kell aggódnod.
2012. márc. 16. 13:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát nekem amúgy is kb 8-9 napig tart, nemtudom ez még belefér-e, de a 6-7 napon még vérzik egy kicsit, 8-9-nél meg már barnás. Azért köszi a választ. Annak örülnék ha ez normális, csak már ahogy mondtam:KELLEMETLEN!!
2012. márc. 16. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!