Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek? Valaki adjon...

Szerintetek? Valaki adjon tanácsot, légyszi!

Figyelt kérdés
Késve jött meg a havi vérzésem, tegnap délután jött meg, egészen hajnalig alig volt vér, most meg ömlik! Ilyen még sose volt! 2,5 óra alatt majdnem tele lett egy éjszakai Always betét. Nagyon félek, mert ilyen sok még sose volt. És fáj a hasam is. El kéne mennem orvoshoz? Szerintem ez nem normális. Szerintetek? Megvagyok ijedve. 16L
2012. márc. 15. 12:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem menj orvoshoz!
2012. márc. 15. 12:19
 2/15 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg.

Nem hinném, hogy nagy volna a baj, szerintem csak az első 1-2 nap lesz kicsit erősebb a szokásosnál.

Hasfájásra meg ott vannak a görcsoldók.

Persze ha nagyon rosszul vagy, akkor mindenképp menj orvoshoz - bár ő sem fog tudni gyors megoldást a gondodra.

2012. márc. 15. 12:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Igen, ha nagyon erős inkább menj be az ügyeletre.
2012. márc. 15. 12:21
 4/15 anonim ***** válasza:

van akinek sok vérzése van,és normális.Ha ezen kívül nincs semmi bajod,akkor nem kell aggódni.Ha a következő menstruáció is ilyen erős lefolyású lesz,akkor elképzelhető,hogy te is az "erős vérzésűek" táborába fogsz kerülni.

Én is így voltam.Évekig épp hogy megvolt,majd jött egy olyan hét amikor annyira erősen megjött,hogy éjszaka 2x kellett az éjszakai betétet kicserélnem.Ma ha megjön nagyon erős vérzésem van.

2012. márc. 15. 12:21
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Nem vagyok rosszul, fel bírtam kelni az ágyból is, csak a hasam fáj, de az is néha picit jobban néha meg teljesen elmúlik. Csak épp most fájt egy kicsit jobban a szokásosnál mikor jött ez a sok vér. Különben nekem az első 2-3 nap erősebb mint a többi, de azért nem ennyire. Azért is félek nehogy valami komolyabb bajom legyen. Félek az orvosoktól is, úgyhogy nem szívesen megyek, csak ha muszáj. :S
2012. márc. 15. 12:26
 6/15 anonim ***** válasza:
nyugi..nincs semmi baj.Pár nap,és gyengébb lesz.
2012. márc. 15. 12:26
 7/15 A kérdező kommentje:
Remélem. :S Csak hát,ha ezek után mindig ilyen erős lesz elég kellemetlen lesz a suliba is állandóan cserélgetni a betétet.
2012. márc. 15. 12:28
 8/15 A kérdező kommentje:
Akkor ne menjek orvoshoz? Akkor gondoltam hogyha elmúlt. De ő is milyen gyógyszert tudna rá adni? Fogamzásgátlót nem szeretnél szedni, anyu se engedné, meg azt is hallottam hogy ilyen fiatalon nem sokaknak írják fel.De lehet hogy nekem meg épp ez kellene. :S
2012. márc. 15. 12:30
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem csak fogamzásgátlóból áll a nőgyógyászok tárháza, de tény, hogy leginkább azzal lehet a legkönnyebben eltusolni mindent. Ha elmúlt azért nézesd meg inkább magad, de ha nagyon erős vérzése szokott lenni valakinek, akkor vérzéscsillapítót szoktak adni ami pár napon belül segít majd.

Addig szedj 1000mg C-vitamint mert van egy kis vérzéscsillapító hatása(nőgyógyász javasolta ezt nekem ilyen problémára, de úgy is tudom, hogy lepontoznak majd ezért), cickafarkfű tea és maradj ágyban.

2012. márc. 15. 12:49
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, de a vérzéscsillapítót is aznap kell elkezdeni szedni mikor megjön, nem? Ha meg csak pár napra hat, addigra meg már amúgy is elmúlna. Nincs itthon C vitamin. De majd anyunak mondom hogy vegyen.
2012. márc. 15. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!