Szerintetek? Valaki adjon tanácsot, légyszi!
Először is nyugodj meg.
Nem hinném, hogy nagy volna a baj, szerintem csak az első 1-2 nap lesz kicsit erősebb a szokásosnál.
Hasfájásra meg ott vannak a görcsoldók.
Persze ha nagyon rosszul vagy, akkor mindenképp menj orvoshoz - bár ő sem fog tudni gyors megoldást a gondodra.
van akinek sok vérzése van,és normális.Ha ezen kívül nincs semmi bajod,akkor nem kell aggódni.Ha a következő menstruáció is ilyen erős lefolyású lesz,akkor elképzelhető,hogy te is az "erős vérzésűek" táborába fogsz kerülni.
Én is így voltam.Évekig épp hogy megvolt,majd jött egy olyan hét amikor annyira erősen megjött,hogy éjszaka 2x kellett az éjszakai betétet kicserélnem.Ma ha megjön nagyon erős vérzésem van.
Nem csak fogamzásgátlóból áll a nőgyógyászok tárháza, de tény, hogy leginkább azzal lehet a legkönnyebben eltusolni mindent. Ha elmúlt azért nézesd meg inkább magad, de ha nagyon erős vérzése szokott lenni valakinek, akkor vérzéscsillapítót szoktak adni ami pár napon belül segít majd.
Addig szedj 1000mg C-vitamint mert van egy kis vérzéscsillapító hatása(nőgyógyász javasolta ezt nekem ilyen problémára, de úgy is tudom, hogy lepontoznak majd ezért), cickafarkfű tea és maradj ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!