Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez hüvelygomba?

Ez hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Tudom, elsőre bután hangzik a kérdésem, de egyszerűen nem tudom "eldönteni". Volt már hüvelygombám, a "tipikus" darabos "túrószerű" folyás, viszketés, égés stb. Most viszont inkább sűrű, krémszerű folyásom van, ami még nem is lenne gond, hisz én úgy tudom, hogy ez is lehet a hüvelygomba velejárója. Csakhogy most nem viszket pl napközben, csak ha már "nyugiban" lefekszem, vagy ülök. Néha érzem napközben is, de nagyon ritka. Azért kérdezem, mert a dokim azt mondta, ha legközelebb lesznek hasonló panaszaim, nyugodtam használjak canesten kombit, mert az múltkor is használt, nem kell külön időpontot kérnem (amúgy is csak hetek múlva kapnék, annyit nem bírok ki). De ez akkor hüvelygomba? "Normális" ha nem fáj/viszket egész nap?

2012. márc. 12. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem muszály egész nap viszketnie, van amikor csak ég, és megvan a folyás, akkor is gombásodásról van szó. Nyugodtan használhatod a canesten-t attól elmúlik.
2012. márc. 12. 18:55
 2/4 A kérdező kommentje:
ejtettem, hogy nem törvényszerű, mert ha jól emlékszem a múltkor sem volt gond egész nap, de azért feleslegesen nem kezelném magam a canestennel. Így viszont akkor elkezdem már ma, nem szenvedek tovább. Köszönöm szépen a választ!
2012. márc. 12. 19:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Sejtettem* :-)
2012. márc. 12. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:

szaga nincs a folyásnak? mert akkor az még lehet bakteriális fertőzés is :(

hüvelyflórádat rendbe kéne tenni, ha már nem először fordul elő ilyesmi.

nekem is volt többször, mert sokat járok uszodába. aztán ajánlotta a nőgyógyászom a probiotikus tampont és mióta használom - lekopogom :) - de nincs semmi bajom!

próbáld ki te is! mindig a menstruáció alatt ez a probiotikus tampon és utána nem fog kelleni a canesten :)

2012. márc. 13. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!