Elmúlhat magától a hüvelygomba?
Velem olyan történt, hogy az exemnél előjött a hüvelygomba. Voltam dokinál, kaptam gyógyszert, elmúlt.
Kb 4-5 hónappal később (a mostani párommal) megint előjött. De úgy, hogy egyik nap este..másnap valami miatt nem tudtam dokihoz menni, csak következő nap, de addigra elmúlt.
És havonta előjön, de csak 2 napig tart. Megint voltam dokinál, épp a 2 nap egyikén. Kaptam gyógyszert, de ugyanúgy visszatér.
és akkor ha most együtt vagyok a párommal úgy hogy nincsenek tüneteim akkor nem kaphatja el?
am én ilyen kefires dologról hallottam hogy azzal kell elalvás előtt bekenni és azzal aludni.
hagyd a joghurtot,akkkor lenne max jó,ha tényleg háztól vennéd ahol van boci.. mert abba benne van a cucc.. és akkor is csak külsőleg!
de egyébként az orvosomnak kihullt pár szál haja mikor előálltam a tamponos ötletemmel..
de most tünetmentes vagy? akkor nem kell semmi kúp!
a kombi egyébként szinte senkinek nem válik be,az is lehet hogy nem is gombád van/volt,hanem bakteriális fertőzés..
a kettő tünet tök egyforma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!