Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elmúlhat magától a hüvelygomba?

Elmúlhat magától a hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Nekemolyan problémám van hoogy volt egyszer régebben hüvelygombám de akkor elmentem orvoshoz felírta megfelelő készítményeket. és el is múlt de kb 3-4 hónapja megint hasonló tüneteket észleltem de nem olyan nagy intenzítással. és azóta ezek már el is múltak. Lehet h megint hüvelygombám volt? Ez elmúlhat magától is?
2012. márc. 4. 16:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Velem olyan történt, hogy az exemnél előjött a hüvelygomba. Voltam dokinál, kaptam gyógyszert, elmúlt.

Kb 4-5 hónappal később (a mostani párommal) megint előjött. De úgy, hogy egyik nap este..másnap valami miatt nem tudtam dokihoz menni, csak következő nap, de addigra elmúlt.

És havonta előjön, de csak 2 napig tart. Megint voltam dokinál, épp a 2 nap egyikén. Kaptam gyógyszert, de ugyanúgy visszatér.

2012. márc. 4. 16:22
 2/11 anonim ***** válasza:
A kikezelése hosszadalmas és még akkor sem biztos, hogy többé nem jön elő. Alattomos betegség, egyéni érzékenység is közrejátszhat.
2012. márc. 4. 16:26
 3/11 anonim ***** válasza:
joghurtba mártott tampon? (nem viccelek, nézz utána neten)
2012. márc. 4. 16:27
 4/11 A kérdező kommentje:

és akkor ha most együtt vagyok a párommal úgy hogy nincsenek tüneteim akkor nem kaphatja el?

am én ilyen kefires dologról hallottam hogy azzal kell elalvás előtt bekenni és azzal aludni.

2012. márc. 4. 18:48
 5/11 anonim válasza:

hagyd a joghurtot,akkkor lenne max jó,ha tényleg háztól vennéd ahol van boci.. mert abba benne van a cucc.. és akkor is csak külsőleg!

de egyébként az orvosomnak kihullt pár szál haja mikor előálltam a tamponos ötletemmel..

2012. márc. 4. 22:48
 6/11 anonim válasza:
és igen,elkaphatja,mert lehetsz most hordozó is,de az is lehet h ö fertőz téged,csak rajta nem jön ki..
2012. márc. 4. 22:49
 7/11 A kérdező kommentje:
értem..hát köszi a válaszokat..sztem veszek egy canesten kombit aztán kész
2012. márc. 4. 22:52
 8/11 anonim válasza:

de most tünetmentes vagy? akkor nem kell semmi kúp!

a kombi egyébként szinte senkinek nem válik be,az is lehet hogy nem is gombád van/volt,hanem bakteriális fertőzés..

a kettő tünet tök egyforma..

2012. márc. 4. 23:44
 9/11 A kérdező kommentje:
hát most igen tünetmentes vagyok amúgy. akkor most mit csináljak végülis?? :D
2012. márc. 7. 00:56
 10/11 anonim válasza:
akkor max tejsavas irrigálás kb 10 naponta 1-2 csepp teafaolajjal,igyál zsályateát,meg kamillateát,patikai mosakodókrémmel mosakodj "ott",illat és színmentes wcpapírt használj,sűrűn cserélj türcsit,amit csak ott használsz... és szedjél grapefruitmagolajat. :) ennyi... ezek sokat segítenek...
2012. márc. 8. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!