Viszket szúr fáj csíp a hüvelyem? Allergia?
Nem bírom már. Most voltam beteg influenzás és szedtem egy antibiotikumot (forcid) és ugye ettől ment a hasam. Ez nagyon kimarta a végbélnyílást fájt meg minden, mostam, kentem stbstb. Másnapra elkezdtem menstruálni. És akkor már viszketett a végbélnyílás (gondoltam gyógyul). És aztán már a csiklóm felett is viszketett. Nem gondoltam hogy hüvelygomba mert akkor a hüvelyemnél szokott viszketni (már kaptam el, magamnak kikezeltem kb 4nap alatt). Arra gyanakodtam hogy a betétre vagyok allergiás (újfajta 100ft-s nem ismerem). Ma fürdésnél már megőrültem, mindenhol viszket csíp, meg van dagadva a nagyajak piros, és fedeztem fel fehér kis hámlásokat is. Ugyan ez a végbélnyílásomnál. Nem igaz hogy itthon vagyok több mint 1 hete és hüvelygombát kaptam el. Mi lehet ez? Még pasival sem voltam soha. Hogy enyhítsem?
16 vagyok
Voltál már nőgyógyásznál életedben?
Ha nem akkor keress egy kedves megbízható női dokit, aki előtt sokkal elviselhetőbb a vetkőzés és a terpesztés is mint egy idegen férfi előtt.
El kellebe menni hozzá és megbeszélni ezt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!