Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sperma allergia? Vagy mi lehet?

Sperma allergia? Vagy mi lehet?

Figyelt kérdés
gumi nélkül szexelek barátommal,és utána enyhe égő érzést érzek a puncimon,ha hozzáérek..ami kb 1nap alatt elmúlik.fogamzásgátlótól lehet ez?
2012. jan. 23. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább valami fertőzés lehet, nekem is ez volt, kaptam rá gyógyszert, de mindig előjött... Akkor múlt csak el végleg, amikor abbahagytam a fogamzásgátlót.
2012. jan. 23. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van :/ Én is szedek fogamzásgátlót. És sajnos nekem annyira előjön már szex közben, hogy mikor kedvünk lenne egy jó hosszú együttséthez, akkoris max. 20 percig bírom. Utána már nagyon kellemetlen. De nem merek vele dokihoz menni, félek, hogy körberöhög. Vagy naa.. Nemtudom, én attól félek, hogy gondolja 'kis hülyelány, ez a legnagyobb gondja..' vagy hasonlók.

18éves vagyok, eddig 2x voltam nála, kedves, aranyos, csak félek, hogy a korom miatt lenéz, vagy hasonlók. :(

2012. jan. 23. 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy doki se nézne le amiatt, mert ilyen gondjaitok vannak!!

Ezért vannak nőgyógyászok, hogy az ilyen gondokat megoldják, nem csak az a dolguk, hogy felírják a fogamzásgátlót!

Szerintem mindkettőtök menjen el egy vizsgálatra, és ha fertőzés, akkor nagy valószínűséggel a fiúkat is kezelni kell, mert különben ti hiába gyógyultok meg, a párotok vissza fog titeket fertőzni. A fiúk úgy is lehetnek betegek, ha nincs tünetük.

2012. jan. 23. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!