Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy célszerű használni a...

Hogy célszerű használni a irrigátort?

Figyelt kérdés
Elég érzékeny vagyok, így gondoltam kipróbálom az intim zuhanyt, másnéven az irrigátort! Hátha jobb lesz, egyelőre értem hogy kell használni, de nem jön ki belőle az össze folyadék hiába nyomom össze, úgy kellene h miután összenyomtam teljesen kihúzom magamból és ha levegőt szivott magába megint vissza és nyomjam össze HELP! :D

2012. márc. 11. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehogyan! Az irrigálás segít kinyírni a hüvely normál mikroflóráját is! Jobb a lactobacillust tartalmazó kúp inkább.
2012. márc. 12. 15:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Colpo-Cleaner pezsgőtablettával használom persze! és az jó a hüvelylfórának, épp ez az h rendbe tenné...
2012. márc. 12. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a nődoki, hogy ne irrigáljak, mert maga a vizes öblítés irtja a mikroflórát. De ha már nagyon ezt szeretnéd, akkor inkább a patikában célszerű venni tejsavas oldatot és azt higítva irrigálni.

Emellett a colpo cleaner tartálya nagyon nehezen fertőtleníthető rendesen. Egyébként jól írtad a technikáját, az nagyon fontos, hogy a hüvelyből ne tudja magát visszaszívni.

Beszéld meg az orvosoddal a használatát. (úgysem fogja ajánlani)

2012. márc. 12. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!