Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » LÁNYOK! Ti szégyenlősek...

LÁNYOK! Ti szégyenlősek vagytok ha valamilyen orvos előtt le kell vetkőzni, és mondjuk nem csak a felsőt levenni? A nőgyógyászon kívül is volt már ilyen jellegű kellemetlen "élmény"?

Figyelt kérdés
nekem most az ortopédián sikerült kifognom egy olyan dokit, akinél bugyira kellett vetkőzni, hát eléggé meglepett a dolog.. 15L

2012. márc. 8. 16:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
51%
Biztosan csinos vagy! A 5
2012. márc. 30. 13:12
 62/64 anonim ***** válasza:
76%

Csinos vagy, egészen biztosan! Az orvos, gyanítom, hogy férfi volt...

Abban azért majdnem biztosak lehetünk, hogy egy 50 feletti esetleg cigónál, nem let volna ez a vetkőztetés.

2012. márc. 30. 13:31
 63/64 anonim ***** válasza:
74%
bocika, de elment a net közben.....
2012. márc. 30. 13:32
 64/64 anonim ***** válasza:
35%

# 50

"Nő vagyok. Számomra a meztelen szó azt jelenti, hogy egyetlen egy ruhadarab sincsen rajtam. Az, hogy a te szótáradban mást jelent, az más dolog."

Akkor, ha egy sál van rajtad, más semmi, akkor nem vagy meztelen, vagy melltartóban de bugyi nélkül az ok???

minket máshogy neveltek.....

2012. szept. 12. 16:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!