Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » LÁNYOK! Ti szégyenlősek...

LÁNYOK! Ti szégyenlősek vagytok ha valamilyen orvos előtt le kell vetkőzni, és mondjuk nem csak a felsőt levenni? A nőgyógyászon kívül is volt már ilyen jellegű kellemetlen "élmény"?

Figyelt kérdés
nekem most az ortopédián sikerült kifognom egy olyan dokit, akinél bugyira kellett vetkőzni, hát eléggé meglepett a dolog.. 15L

2012. márc. 8. 16:13
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
58%

# 39/40

Hát, szerintem akkor kezd a legelején már:

"nekem most az ortopédián sikerült kifognom egy olyan dokit, akinél bugyira kellett vetkőzni, hát eléggé meglepett a dolog.. 15L"

2012. márc. 9. 15:34
 42/64 anonim ***** válasza:
79%

# 32/41

Az Egészségügyi Törvényt pontozzátok le ????

2012. márc. 9. 15:39
 43/64 anonim ***** válasza:
79%

Bizony több olyan blogg is van itt a neten, ahol az iskola orvos és az aszisztens hisztizik azon, hogy a lányok nem akarják levetni a melltartót, sőt van ahol a bugyit is levetették velük (!!!) és még a pedagógus is igazgatói intővel fenyegette meg azokat akik a "kötelező" "pucérkodáson" nem vesznek részt.

És még a hab a tortám, hogy mindezt négyen, öten egymás

előtt!

2012. márc. 9. 15:44
 44/64 anonim ***** válasza:
53%

41/43

Azt hiszem itt nem én értem félre a kérdést. A meztelen és a bugyira vetkőzés nekem nagyon nem ugyanaz. A kedves kérdező a strandra is nadrágban és kabátban jár? Miért zavarja, hogy bugyiban kell lennie egy orvos előtt, amikor nyáron nagy valószínűséggel vadidegenek előtt van bugyiban, melltartóban?

2012. márc. 9. 15:51
 45/64 anonim ***** válasza:
23%

"Nem akarlak minősiteni, de figyelmedbe ajánlok néhány oldalt, amiből kiderülhet számodra is, hogy de bizony hogy kötelezni akarják a gyerekeket sok helyen, és azért azt ugye te is tudod emlékeidből, higy egy 12-17 éves tanuló érdekérvényesitő képessége nem olyan nagy még... "

És szerinted ez magénak a vizsgálatnak a hibája?

Szerinted ha egy eladó bunkó veled a boltban és mondjuk direkt rosszul ad vissza, akkor be kell zárni az összes boltot?

Ne legyél már ennyire értetlen.

Senki nem mondta itt egy szóval se, hogy az a normális, hogy egymás előtt vetkőztetik a gyerekeket.

Mondtunk ilyet? NEM. Annyit írtunk le (másoltam be), hogy mit kell elvégeznie az orvosnak és mi értelme van annak, hogy megnézi a melleit.

Az, hogy néhány idióta orvos ezt úgy végzi el, hogy közben bent áll másik 20 gyerek, az nem magának az előírt vizsgálatoknak a hibája, hanem azé az egy darab orvosé.

Én sem értek egyet azzal, hogy egymás előtt kell tapogatni meg nézegetni a lányok mellét vagy a fiúk heréjét. De ha tisztességen végezik el a vizsgálatokat, akkor igen is van értelmük.

Az olyan orvosokat, akik visszaélnek a hatalmukkal, megalázzák a gyereket, nem szabályszerűen járnak el, azokat fel kell jelenteni.

El kell menni szépen a betegjog képviselőhöz (pl. a szülőknek, ha olyat tapasztalnak, hogy a gyerekükkel nem megfelelően bánnak) és elpanaszolni.

Akkor majd szépen az orvos körmére néznek.

Ha egy két ilyen hulladék orvost felelősségre vonnak, akkor a többinek sem lesz ám kedve szemétkedni.

Ez a dolog megoldása, nem az, hogy betiltjuk vagy ellenezzük az összes vizsgálatot.

Mert igen is van értelmük, csak normálisan és kulturált ember módjára kell elvégezni.

Meg mondjuk tájékoztatni kellene mind szülőt, mind a gyereket arról, hogy mikor lesz a vizsgálat, mit vizsgálnak, hogyan és miért.

Meg elmondani azt is, hogy van lehetőség arra, hogy megtagadja, de akkor a szülő felelős a gyerekéért.

Most ha mondjuk tüdőszűrőn téged ér egy olyan atrocitás, hogy az öltözőbe 3 másik nővel együtt kell bemenned, akkor szerinted az lenne a normális, ha betiltanánk a tüdőszűrést?

A nagy francot. Egyszerűen fel kell jelenteni az orvost és kész.

Attól még, hogy vki nem jól csinálja, a tüdőszűrő hasznos.

2012. márc. 9. 15:52
 46/64 anonim ***** válasza:
28%

Egyébként is kezd lefárasztani a baromság. Itt a kérdésben arról volt szó, hogy egy szakorvosi vizsgálathoz (ahol feltehetően egyedül volt bent a kérdező), le kellett BUGYIRA (nem meztelenre vetkőznie).

Erre jön itt vki azzal, hogy de az iskolaorvosi vizsgálatokon ezt meg azt csinálják.

Azért ne keverjük már a szezont a fazonnal basszus.

2012. márc. 9. 15:54
 47/64 anonim ***** válasza:
68%

# 44/46

Drága barátom,

a bugyira vetkőzés egy nőnél azt jelenti, hogy felül a cicije fedtlen, azaz meztelen ! alul van rajta egy bugyi.

Nos a lányokat 10 16 éves korukban igen csak zavarja, ha egy férfi orvos, ápolónő, osztályfőnök, osztálytársak elött le kell vetniük a melltartót.

Mégegyszer: ha bugyi és melltartó van rajtuk akkor az nem zavarja őket.

2012. márc. 9. 16:17
 48/64 anonim ***** válasza:
68%

46.

te valószinüleg férfi vagy és ezért gondolod, hogy ha egy nőn bugyi van akkor az nem meztelen.

De bizony ez nem igy van, mert a nők hordanak melltartót is a férfiakkal ellentétben és ha egy kamasszal azt levetetik akkor bizony az meztelen.

Egy fiú félmeztelenül nem szégyelli magát, de egy lány nagyon is, főként kamasz korban.

2012. márc. 9. 16:22
 49/64 anonim ***** válasza:
2012. márc. 9. 16:25
 50/64 anonim ***** válasza:
37%

Nő vagyok. Számomra a meztelen szó azt jelenti, hogy egyetlen egy ruhadarab sincsen rajtam. Az, hogy a te szótáradban mást jelent, az más dolog.

De talán nem a meztelen szó jelentésén kellene vitatkozni.

Nem szeretem, mikor nem tudnak érdemben belekötni a mondandómba vagy érdemben reagálni rá, és olyan dolgokat emelnek ki, ami tök lényegtelen és csak akadékoskodás.

Nem tehetek róla, hogy te nem tudod értelmezni a meztelen szót.

2012. márc. 9. 16:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!