Amikor a puncit tisztítjátok, a nagyajkak belső felületét (illetve a hüvelyen kívüli részeket) szappanos vízzel vagy csak sima vízzel mossátok?
Figyelt kérdés
A hüvelyt nem ajánlott semmivel se mosni (mivel öntisztuló). A kisajkakat se.
De a hüvelyen és kisajkakon kívüli részeket lehet szappanozni?
Remélem érthetően fogalmaztam :)
2012. márc. 7. 22:41
11/30 anonim válasza:
Kérdező, pont azt írtam, hogy minden testrészünkre, bőrfelületünkre igaz, hogy a tusfürdő felborítja az egyensúlyt, tusfürdőt mégis napi szinten használunk..
12/30 A kérdező kommentje:
De a többi testrészünkre kell azért a tusfürdő (vagy szappan). Ebben az öntisztulásban van valami, de csak vízzel nem lehet zuhanyozni. Ha kibírnám 1-2 hétig tusfürdő nélkül, kíváncsi lennék, beindulna e- az öntisztulás. De sajnos nem bírom ki :(
2012. ápr. 9. 19:12
13/30 anonim válasza:
Puncira csak sima meleg víz kell, más testrészedre nyugodtan használhatsz tusfürdőt.
14/30 anonim válasza:
Én 'kívülről' beszappanozom, de van, amikor csak sima vizet használok.
15/30 anonim válasza:
enyhe szappan, vagy tusfürdő...
16/30 anonim válasza:
Én nemestiszta szappanra esküszöm, az vegyszermentes, és azért mégis jobban tisztít, mint a sima víz. Szerintem az intim lemosó többet árt, mint egy normál szappan, vagy tusfürdő.
17/30 anonim válasza:
Én évek óta tusfürdővel mosakodom ott is. Az intim mosakodó-géleket sosem próbáltam, mivel nekem teljes mértékben bevált az, hogy nagyon kevés tusfürdőt használok a puncimra is. Arra mindig ügyelek, hogy a hüvelyembe ne kerüljön és utána alaposan lemosom bő vízzel.
Szerintem ez egy elég jó megoldás, ugyanis nem volt még fertőzésem és gombám sem, hál'istennek (le is kopogom). :)
17/L
18/30 A kérdező kommentje:
utolsó: én is így szoktam, hüvelyen kívül mindent megmosok, de én inkább szappant használok :)
2012. máj. 27. 19:11
19/30 anonim válasza:
Miért nem lehet normális néven írni a nemi szervet??????????
20/30 A kérdező kommentje:
hogy? :)
2012. máj. 27. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!