Ha 100 kg vagyok, akkor szedhetek fogamzásgátló tablettát?
Nem a trombózistól félek (mert heti 3x biciklizem 40 percet, tehát mozgok), hanem attól, hogy nem fog hatni. Muszáj váltani a gumiról, a tabletta tűnik a legjobbnak. A többiben nem igazán bízom (pl pharmatex).
Tehát a kérdésem adott. Valahol olvastam egyszer, hogy a kövér nőknél nem hat úgy a tabletta, mint ahogy kéne - de a dokim erről semmit sem mondott (már megvan a recept, 2 hét múlva jön meg a menzeszem, tehát akkor kezdem el szedni).
Esetleg van tapasztalata valakinek? Aki lehetőleg 100 kg környékén van, illetve ducibb.
Ha alaposan kivizsgált a doki mielőtt felírta, nem hiszem, hogy gond lesz. De ha csak úgy hasra adta, én nem szedném a helyedben.
Egyébként, megkérdezhetem, miért "muszáj" váltani a gumiról?
Mert kiszakadt, és nem akarom, hogy esetleg újra kiszakadjon.
Igazából csak attól félek, hogy nem fog hatni. Ezt meg nem lehet vizsgálattal kimutatni.
Tudományosan bizonyított, hogy nagyobb tömegű hölgyeknél nem hat rendesen a tabletta. Én azt ajánlom, hogy próbáld ki, de egyenlőre használj gumit mellette, és ha az első 2 hónap után nincs rendellenes pecsételő vérzés a szedés alatt, akkor valószínűleg hatni fog.
Általában ha nem elég erős, akkor pecsételő vérzés jelentkezik.
És ha mondjuk egy nagyobb hormontartalmút kapok?
Pl lindynette 30?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!