Szülés után milyen fogamzásgátló módszert alaklmaztatok? PCO-s vagyok, ne szívesen szedném be a fogamzásgátlót!
Mi a PCO???
Nekem spirálom van.És bevált.8 hónapja szültem
Én a spirálra szavazok szintén. De egyik barátnőm aki 3 évre rá tervezte a következőt csak valami pharmatex vagy hasonló kúpot használt, és neki az is bevált, mármint nem lett terhes amíg nem próbálkoztak.
Szóval azért függ attól, hogy szeretnél-e még vagy nem gyereket. Ha már nem szeretnél többet, akkor szerintem mindenképpen a spirál a legjobb döntés, szóval mérlegelni kell. De az is biztos, hogy 2 baba között nem a legjobb a fogamzásgátló. Szerintem is legyen inkább pharmatex vagy gumi, vagy ilyesmi, legfeljebb kicsivel hamarabb jön a következő, de legalább a foggátló tuti nem zavar be.
Meg főleg, hogy PCOS-d van, már csak azért is kerülnék minden hormonális készítményt, ami nem kifejezetten a betegségedre van, mert bezavarhat. Ok, mondjuk én eleve ótzkodok az összes hormonális cucctól, mert túl veszélyesnek tartom. Csak kifejezett betegségre lennék hahlandó bármilyen hormonális gyógyszert szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!