Lehet abbol baj ha a fogamzasgatlot nem este vettem be 21. 00 kor mint mindig hanem delben 13orakor?
Figyelt kérdés
este vegyek be masikat vagy nincs semmi baj ,a lenyeg hogy bevettem2012. febr. 21. 12:03
1/8 A kérdező kommentje:
ja es elfelejtettem hogy ez nem a masnapi hanem a mai tabi
2012. febr. 21. 12:04
3/8 anonim válasza:
A kommentet nem egészen értem.
Ha a mai tabit vetted be délben, a tegnapit meg tegnap este, akkor ma este nem kell bevenni tabit.
Ha a tegnap esti tabit vetted be ma délben, akkor kell a ma esti tabletta is, valamint kiegészítő védekezés, mert nem voltál benne a 12 órában.
4/8 A kérdező kommentje:
a mait vettem be delbe este helyett ...
2012. febr. 21. 14:46
5/8 anonim válasza:
Akkor semmi. A mai tablettát a szokott időben, este 9 órakor beveheted. Vagy a holnapit ha ez ma volt. Bocs, mire elkezdtem leírni a választ elfelejtettem melyik napon történt az eset:) A lényeg, hogy minden mehet a régiben, mintha mise történt volna:D
6/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt :)
2012. febr. 21. 23:14
7/8 anonim válasza:
Ha délben bevetted az aznap estit, remélem, este nem vettél be másikat, ahogy javasolták...
8/8 A kérdező kommentje:
nem, nem vettem be masikat ,csak kovetkezo nap az aznapit
2012. febr. 24. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!