Reggel vagy este veszed be a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 14:10
1/8 anonim válasza:
Este, mert mindig kb ugyan akkor fekszem le, 2 óra különbséggel kb, az belefér, viszont ha suliba megyek, akkor 5kor kelek, hétvégén meg vizsgaidőszakban van, hogy 10 körül.
3/8 anonim válasza:
Délután, már 3 és fél éve:) Van amikor 3-kor, 4-kor vagy 5-kor..Egyébként a napszak a lényeg leginkább.
4/8 anonim válasza:
Én 6 éve szedem. Kezdtem este 6-kor, aztán mindig egy kicsit később vettem be, most meg szedem este 9-kor:)
5/8 anonim válasza:
Reggel, délben meg este!
ma meg hónap is, meg mindennap!
7/8 Tinker Bell válasza:
Utolsó! Ez egy igazán remek poén volt, csak a nevetés marad el!
Én amikor szedtem a tablettát, akkor mindig olyan este 8körül vettem be, pont azért, amit egy másik hozzászóló is írt, mert nem mindig ugyanakkor keltem, viszont este 8kor még biztosan fent voltam.
8/8 Tinker Bell válasza:
Bocsi! Ma 14:20-nek szólt a válaszom eleje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!