Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Novynette fogamzásgátló: így...

Novynette fogamzásgátló: így kell szedni?

Figyelt kérdés
Szóval most fogom elkezdeni szedni. Akkor kell bevenni az elsőt,amikor megjön a menstruációm,ugye? És utána hogy kell,hogy amikor elfogy a levél,akkor fog megjönni? és utána 5 nap szünet,és elkezdem a kövi levelet?
2012. febr. 26. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit ír a betegtájékoztató?
2012. febr. 26. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem magyarázta el az orvosod?
2012. febr. 26. 20:42
 3/4 A kérdező kommentje:
nem magyarázott semmit,sőt,én úgy tudtam,hogy csak azután írja fel a gyógyszert,miután elküldött laborba,és megnézte a májfunkciómat,de ezt sem tette. Pedig mondtam,hogy még sosem szedtem.... Na mindegy. A betegtájékoztatón az van,hogy a menstruáció első napján kell elkezdeni szedni,de a továbbiakról nem ír semmit
2012. febr. 26. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Naponta 1 tablettát kell bevenni, lehetőleg mindig azonos időpontban a havi vérzés 1. napjától kezdve 21 napon át. Ezután 7 gyógyszermentes nap következik, amelynek ideje alatt menstruációszerű vérzés jelentkezik. A 8. napon kell a következő 21 filmtabletta szedését elkezdeni (akkor is, ha a vérzés ekkor még nem szűnt meg).

Ezt a betegtájékoztatóból másoltam ki! Olvasd el!

2012. febr. 26. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!