Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki koraszüléssel/ kései vetéléssel végződő ikerterhesség után ki tudott hordani egy terhességet? Ha igen, az egyes terhesség volt, vagy szintén ikerterhesség?

Figyelt kérdés

2012. márc. 3. 21:48
 1/3 anonim válasza:
Szia! Igen, én elvetéltem az ikreimmel sajnos, nagyon kikészültem, és utána nem is akartam sokáig teherbe esni. Három évet vártam az újabb próbálkozással, és bizony rá kilenc hónapjára egy csodaszép, egészséges kislánynak adtam életet! Tehát fel a fejjel, biztos vagyok benne, hogy nemsokára Te is egészséges kisbabát/kisbabákat hozol a világra!
2012. márc. 5. 16:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztató választ.:)Még néhány kérdést engedj meg: nálad hányadik héten következett be a tragédia? Lehet tudni az okát? A harmadik babád időre született? Kellett-e feküdnöd a terhesség alatt, illetve alkalmaztak-e nálad cerclage-t? Hú, röviden ennyi... :)

Nagyon szeretnék babát, de ugyanakkor ezerrel parázok, ha a következő terhességre gondolok...

2012. márc. 6. 17:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, most jutott el a központi feldolgozóig, hogy igen, időre született, hipp-hipp-hurrá!! Van remény számomra is... :)
2012. márc. 6. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!