Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 éves vagyok nagyon félek...

15 éves vagyok nagyon félek mert terhes vagyok. Mit csináljak? Bőveben lent

Figyelt kérdés
szóval egyik nap hatalmas buli volt és ittam is. lefeküdtem pár emberrel de nem tudom kivel, ez kb. egy hónapja volt, most pedig minen reggel szédülök és egy bizonyos szappan illatától (amilyet márt hónapok óta használok és edig nem volt vele baj) hányingerem volt, vettem tesztet és terhes vagyok de nem tudom ki az a ap és anyának hogy mondjam el? leeht abortsuz úgy hogy szülők nem tudják? mit csináljak?
2012. febr. 29. 21:20
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
akkor valami tipp hogy hogyan találjam meg őt? mert a buli még nem is az én városomban volt, azt se tudom hogy nézett ki, így pedig elég nehéz lesz
2012. márc. 4. 09:26
 32/40 anonim ***** válasza:
74%
azt se tudod hogy nézett ki...? ez azért elég erős. akkor annyit tehetsz, hogy a buli házigazdájától vagy a többi résztvevőtől megkérdezed, hogy milyen srácok voltak ott név szerint, valaki biztos tudni fogja. és facebookon megnézed őket, csak be fog ugrani, hogy vele szexeltél...
2012. márc. 4. 14:59
 33/40 A kérdező kommentje:
hát csak annyit tudok h barna haja volt.... :D
2012. márc. 4. 15:02
 34/40 anonim ***** válasza:
71%
azert lehet, hogy ezen nem mosolyognek. Marmint, tok jo hogy szuleid jofejek veled, de talan inkabb szegyellni kene magad kicsit. Ha masert nem is azert, mert szuleid biztos szegyenkeznek az miatt, hogy tobb fiuval es meg az arcukra sem emlekszel... 25/L
2012. márc. 8. 13:44
 35/40 1990.01.26 ***** válasza:
85%
Mások szenvednek,küzdenek,h legyen babájuk,de nem lehet más más okból. Például én is. És akkor jönnek az ilyen kis csitrik,szét teszik a lábukat mindenkinek... Áhh felháboritó!!:S
2012. ápr. 10. 17:05
 36/40 anonim ***** válasza:
sok szerencsét, hogy feltudd nevelni..
2012. ápr. 11. 13:51
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Először is nagy kő esett le a szívemről, hogy elmondtad a szüleidnek a dolgot és hogy milyen jó arcok a szüleid! :)

Én azt tanácsolom, hogy most a babádra koncentrálj, a fiút pedig örökre felejtsd el. Felesleges utánajárni, hiszen nem egy felelősségteljes emberre vall a viselkedése (persze most elkezdhetném darálni a szöveget, hogy Te is az voltál, de felesleges, mert ezt Te is tudod).

Szerinted aki ilyen szemétláda módon viselkedett Veled, a gyereked anyjával, azt érdekelni fogja a kisbabád? Aki az ő gyermeke is? Ha a gyerkőc nagyobbacska lesz, és kérdezi, hogy ki az apja, akkor ráértek keresni őt, addig csakis a születendő picire és az új szerelemre koncentrálj!

Meg persze a tanulásra, hiszen a bébi mellett még az a nagyon fontos.

Sok boldogságot, problémamentes várandósságot kívánok Neked!

27/L

2012. ápr. 19. 13:44
 38/40 anonim válasza:
100%
Ismerosom 15 evesen szult csak ugy mondom. Halal komoly..
2015. jún. 21. 18:22
 39/40 anonim válasza:
Mi történt végül?:D
febr. 3. 12:35
 40/40 anonim válasza:
Van már egy 12/13 éves fiad/lányod?:D
febr. 3. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!