Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 éves vagyok nagyon félek...

15 éves vagyok nagyon félek mert terhes vagyok. Mit csináljak? Bőveben lent

Figyelt kérdés
szóval egyik nap hatalmas buli volt és ittam is. lefeküdtem pár emberrel de nem tudom kivel, ez kb. egy hónapja volt, most pedig minen reggel szédülök és egy bizonyos szappan illatától (amilyet márt hónapok óta használok és edig nem volt vele baj) hányingerem volt, vettem tesztet és terhes vagyok de nem tudom ki az a ap és anyának hogy mondjam el? leeht abortsuz úgy hogy szülők nem tudják? mit csináljak?
2012. febr. 29. 21:20
1 2 3 4
 11/40 dptr válasza:
96%

Ha már ilyen nagy lány vagy, hogy bulizni, inni, és kefélni tudsz, akkor szerintem képes vagy arra is, hogy vállald a felelősséget a tetteidért.

Komoly! A legmélyebb együttérzéssel ajánlom neked, hogy állj a szüleid elé, mondd el nekik ,mi a szitu.... és hidd el, SEGÍTENI FOGNAK!!! Hogy miért? Mert szeretnek téged bármit is tettél!!! Ha ezt megteszed, meg fogod látni, hogy az anyai szeretetnél nincs erősebb kötelék a világon...

Te is így fogod szeretni az első pillanattól kezdve a saját gyermekedet, ha nem gyilkolod meg....

Őszinte jóakaród!

D.P.

2012. márc. 1. 10:46
 12/40 Orsi_ ***** válasza:
100%

Kedves fiatal lany!

Kivanom, hogy kezedbe vedd az életeteket és mostantol jo döntéseket hozz!

A nehéz helyzet egy esély egy kemény de jo döntéshez. Még olyat nem hallottam, hogy valaki megbanta volna, hogy megtartja a gyermekét.

Mégis milyen jo, hogy nök vagyunk, az biztos, hogy a Te sajat gyermekedet hordod!

és ne feledd, elönye is van annak, hogy gyermekednek mindig fiatal anyukaja lesz:)

és biztosan nagyon örül majd a döntésednek, hogy ha kiallsz mellette.

Sok-sok eröt és kitartast Neked!

Kivanom, hogy a csaladod mihamarabb mellétek alljon.

Orsi

2012. márc. 1. 14:22
 13/40 anonim válasza:
100%
Szia! Elhiszem, hogy meg vagy ijedve, legszívesebben a szüleidet is kihagynád ebből, de mint írták, ez nem lehet. Ülj le a hétvégén és egy nyugodt pillanatban mondd el nekik, vagy csak anyukádnak. Felelőtlen voltál, persze, de már megtörtént és él Benned Valaki. Baromi korán, talán nem is Te fogod felnevelni (rengetegen várnak örökbefogadásra), de egy ember van Benned. Hordd ki, szüld meg, aztán a körülményektől függően bízd egy kicsit szüleidre is, vagy végső esetben add örökbe. Persze, könnyű mondani, mit szólnak a barátok, osztálytársak, szülők? De vedd figyelembe, egy teljes értékű ember él Benned, s védtelenebb, mint akárki más. Ő nem tehet arról, hogy mit csináltál, de ugyanolyan joga van élni, mint Neked. Vannak olyan helyek, akik támogatják a leényanyákat. Ez a Te életed és a gyermekedé is, csak most éppen hozzád kötve. Tartsd meg!!!
2012. márc. 1. 14:26
 14/40 A kérdező kommentje:
köszönöm mindnekinek a válaszokat. megmondtam anyukámnak és ő mondta el apának, szerencsére nagyon szertnek engem és verésről szó sem volt, büntetést nem kaptam mert úgy gondolták ebben az állapotban nem szabad de természetesen nem rajonganak ezért. abortuszról szó sem lehet mert anya azt mondta bármit, akár ő is felneveli csak ne ölessem meg. szerencse hogy ilyen szüleim vannak
2012. márc. 1. 17:39
 15/40 anonim válasza:
96%
köszi, hogy megírtad a fejleményeket. Én is örülök, hogy ilyen szüleid vannak. Sok erőt és sok boldogságot kívánok a kis csöppséghez! jajj, már úgy várom, hogy nekem is legyen (megint) odabent valaki. Ez a legnagyobb csoda.
2012. márc. 1. 22:10
 16/40 anonim válasza:
37%
Még egy ilyen hülye ku..a még nem halottam én szerintem a szülei azt sem tudhassák h már nem "kislány" nem h terhes még ilyet a mai fiatalság ezt tudja isznak b@sznak,tisztelet a kivételnek neked nem! És még azt sem tudod h kivel feküdtél le ki lehet az apja te jó isten nincs semmi szégyen érzeted te hülye pi..a te vagy a nők és kamaszok szégyene sajnálom előre a szüleidet!!!!!! meg van egyáltalán a 8 osztály inkább arra járjon az eszed ne a fa...kon?!!!
2012. márc. 1. 23:00
 17/40 Backinblack válasza:
100%
Kedves előző. Valamiben igazad van, de ha a helyében lennél nem tudom mit tennél....
2012. márc. 2. 15:16
 18/40 anonim válasza:
39%
az "előző" vagyok én például nem innám le az agyam addig h ne tudjam ki b@sz meg főleg nem 15 évesen szégyen gyalázat hol van a női méltóság?!! Mit fognak hozzá szólni a védő nő vagy a tanárjai vagy éppen ö a gyerekének ha megfogja tőle kérdezni h hol az apukám mit mond erre majd a hülye kurv@ hát nem tudom ki az apád vagy mi?
2012. márc. 2. 18:28
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó!

A kérdező most sokra megy a szidásoddal?

Ezen változtatni nem lehet!

Örülök hogy marad a baba!

2012. márc. 3. 03:30
 20/40 anonim ***** válasza:
96%

Ha majd megkérdezi tőle a gyerkőc,hogy ki az apa,akkor ezt a választ fogja kapni:Nem tudom,de amekkora buli volt,örülj,hogy nem ugatsz. Van egy ilyen vicc is.

Nekem kicsit kamuszagú a kérdező kommentje.Nagyon üti a kérdést.Ettől függetlenül (amennyiben tényleg igaz) örülök,hogy a baba életben marad!

Bár azért érdekes lesz az a 15-16 év korkülönbség...Arról nem is beszélve,hogy még a 15 éves test is fejlődésben van...Reméljük,de csak a magzat érdekében,hogy bírni fogja a tested a terhességet és a szülést.

2012. márc. 3. 06:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!