15 éves vagyok nagyon félek mert terhes vagyok. Mit csináljak? Bőveben lent
Ha már ilyen nagy lány vagy, hogy bulizni, inni, és kefélni tudsz, akkor szerintem képes vagy arra is, hogy vállald a felelősséget a tetteidért.
Komoly! A legmélyebb együttérzéssel ajánlom neked, hogy állj a szüleid elé, mondd el nekik ,mi a szitu.... és hidd el, SEGÍTENI FOGNAK!!! Hogy miért? Mert szeretnek téged bármit is tettél!!! Ha ezt megteszed, meg fogod látni, hogy az anyai szeretetnél nincs erősebb kötelék a világon...
Te is így fogod szeretni az első pillanattól kezdve a saját gyermekedet, ha nem gyilkolod meg....
Őszinte jóakaród!
D.P.
Kedves fiatal lany!
Kivanom, hogy kezedbe vedd az életeteket és mostantol jo döntéseket hozz!
A nehéz helyzet egy esély egy kemény de jo döntéshez. Még olyat nem hallottam, hogy valaki megbanta volna, hogy megtartja a gyermekét.
Mégis milyen jo, hogy nök vagyunk, az biztos, hogy a Te sajat gyermekedet hordod!
és ne feledd, elönye is van annak, hogy gyermekednek mindig fiatal anyukaja lesz:)
és biztosan nagyon örül majd a döntésednek, hogy ha kiallsz mellette.
Sok-sok eröt és kitartast Neked!
Kivanom, hogy a csaladod mihamarabb mellétek alljon.
Orsi
Kedves Utolsó!
A kérdező most sokra megy a szidásoddal?
Ezen változtatni nem lehet!
Örülök hogy marad a baba!
Ha majd megkérdezi tőle a gyerkőc,hogy ki az apa,akkor ezt a választ fogja kapni:Nem tudom,de amekkora buli volt,örülj,hogy nem ugatsz. Van egy ilyen vicc is.
Nekem kicsit kamuszagú a kérdező kommentje.Nagyon üti a kérdést.Ettől függetlenül (amennyiben tényleg igaz) örülök,hogy a baba életben marad!
Bár azért érdekes lesz az a 15-16 év korkülönbség...Arról nem is beszélve,hogy még a 15 éves test is fejlődésben van...Reméljük,de csak a magzat érdekében,hogy bírni fogja a tested a terhességet és a szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!