15 éves vagyok nagyon félek mert terhes vagyok. Mit csináljak? Bőveben lent
Figyelt kérdés
szóval egyik nap hatalmas buli volt és ittam is. lefeküdtem pár emberrel de nem tudom kivel, ez kb. egy hónapja volt, most pedig minen reggel szédülök és egy bizonyos szappan illatától (amilyet márt hónapok óta használok és edig nem volt vele baj) hányingerem volt, vettem tesztet és terhes vagyok de nem tudom ki az a ap és anyának hogy mondjam el? leeht abortsuz úgy hogy szülők nem tudják? mit csináljak?2012. febr. 29. 21:20
21/40 anonim válasza:
Végül is a saját gyerekéről van szó,örülj,hogy ilyen szüleid vannak!
22/40 A kérdező kommentje:
örülök nagyon...amúgy meg teljes mértékben megérdemlem a szidást, este sokat gondolkoztam ezen. de az egyik szomszédom (1 évvel idősebb nálam) nagyon kedves, én is megkedveltem...nagyon beleszerettem és amikor átmentem hozzá dumálni akkor elmondtam neki és azt mondta hogy ő nagyon szeret még így is, és hogy szívesen gondozná néha a kicsit....ha akarom :) nagyon rendes és azthiszem megtaláltam életem szerelmét <3
2012. márc. 3. 12:54
23/40 anonim válasza:
Valóban rendesek a szülők, hogy segitenek neked és melletted állnak.
amúgy benned milyen érzést vált ki az, hogy nem tudod ki az apa?
indiszkrét, de egyébként az hogy jött/alakult, hogy egy éjszaka több fiúval is lefeküdj?
24/40 A kérdező kommentje:
nagyon rossz érzés...főleg azért amiért már az előzö válaszolók is szóltak; mit mondok majd a gyerekemnek ha megkérdi ki az apja? de az előző kommentemben már elmondtam a nagy hírt miszerint már tudom ki lesz a párom, és ő segít majd enekm
2012. márc. 3. 13:00
25/40 A kérdező kommentje:
piáltam. csinos voltam. sok srácnak bejöttem én meg nem tiltakoztam. ennyi a sztori
2012. márc. 3. 13:00
26/40 anonim válasza:
értem. hát kívánom neked hogy jól alakuljanak a dolgaid és boldog legyél a babáddal! ha még megfelelő partnert is találsz, az tényleg jó vágányra terelné ezt a "furfangos" kezdetet!:) sok sikert és örömet!
27/40 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2012. márc. 3. 13:10
28/40 anonim válasza:
ki kell derítened, ki az apa... ne foszd meg a gyerekedet attól, hogy apja lehessen. ezt NEM teheted vele. a pótapa nem ugyanaz... rengeteg fiatalkor csesződik el ilyeneken, kérlek ne tedd tönkre a gyermekedét ezzel. ne neki kelljen bűnhődni a nemtörődömségedért.
zárójeles dolog még, hogy jól jöhet, ha több oldalról kapsz támogatást, lelkit-anyagit egyaránt (természetesen a kisbabára költött pénzre gondolok).
29/40 A kérdező kommentje:
nem valószinű hogy azzal járnék jól hogy a gyerekemnek olyan apja lesz, aki egy 15 éves csajt egy buliban seggrészegen megb*sz. ha már a kölyök anyja ilyen lesz, akkor inkább normál nevelőapa mint alkesz f*szkalap.
2012. márc. 3. 21:02
30/40 anonim válasza:
ettől függetlenül joga van megismerni az apját. attól, hogy egy felelőtlen fasz, még lehet, hogy apakánt normálisan tud viselkedni. ehhez nem kell együtt élned vele, de tudasd vele, hogy apa lesz, és ne zárd ki a kicsi életéből. sose fogja megbocsájtani neked a gyereked nagyobb korában, ha így teszel. nincs jogod eldönteni, hogy ott a helye-e a gyerek életében az apának (amíg nincs szó pl. bántalmazásról, de az nem kizáró tényező, hogy átlagos felelőtlen tinédzser.) meg KELL adni az esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!