Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? Pont most jött meg

Mit csináljak? Pont most jött meg

Figyelt kérdés

A barátom áthívott szombaton magához. Mondtam neki, hogy attól függ, hogy megfog-e nekem jönni.

16 éves lány vagyok és betétet használok. Egyszerűen ilyenkor mindig attól félek, hogy kifolyik, átázom, stb. Sose használtam tampont. Ma jött meg. Mármint csak egy két csepp, szóval pont a nagyvérzés lesz csütörtök-péntek-szombat.

Elszeretnék menni, Ő is rettentően szeretné(emellett találkozunk minden nap de csak suliban). Mit tegyek? Így hogy menjek el? Ha ülök akkor is mindig olan érzésem van, hogy átázom, ráaádsul ha lefekszünk egymás mellé....Másnál meg sosem merek mosdóba menni. :( Akkor semmilyen más megoldás nincs? Annyira elvagyok keseredve:(

2012. febr. 29. 14:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A Wc-s dologgal sürgősen kell kezdeni valamit. Méghozzá tudatosan, akarattal! Ha nem megy, pszichológus.

A menstruáció természetes dolog, nem gubózhatsz be 5 napra a saját lakásodba. Iskolába kell menni, később dolgozni, esetleg kirándulás idejére esik, vagy akkor nyaraltok stb. Ezzel meg kell tanulni együtt élni, egyáltalán nem olyan borzasztó dolog.

A párod előtt meg már csak nem gáz, ha véres lesz a nacid? Aminek iszonyú pici a valószínűsége. Rakj be éjjeli betétet, arra szoros bugyit, esetleg cicanadrág a farmer alatt. Figyu én 10 évig sportoltam intenzíven, ott is mindig megoldottuk, tampon nélkül ráadásul. Nekem a tampon mindig nagyobb para volt, hogy mennyit bír. Azzal többször áztam el összességében, mint a betéttel.

Ez a probléma nálad abszolút pszichés, tessék büszke lenni rá, hogy nő vagy, termékeny. A menstruáció a férfiaknak is azt jelzi, hogy működik a tested rendesen.

Én soha nem mondtam le ezért randit, sőt! Életem párjával mikor végre oda jutottunk, hogy lett volna valami, akkor jött meg. Jót nevettünk rajta, az egész éjszakát egymás mellett töltve végig dumáltuk, nevettük, közben nagyokat ölelkeztünk csókolóztunk. És konstatáltuk, hogy bőven lesz még idő pótolni az elmaradt együttlétet.

2012. febr. 29. 15:10
 12/15 A kérdező kommentje:
Igazad van, hogy ez pszichés. Sajna ez csak "egy" a sok közül. Az orvosom(jártam), azt mondta, hogy nem fogadom el a szexualitásom. Próbálom tudatosítani. Iskolába járok, mostmár ott leszoktam ellenőrizni, de régen ez is gondot jelentett. Most másnál nem megy. A barátommal 4 hónapja járunk, de még az előszobába se merek nagyon kimenni, főleg, hogy otthon vannak a szülei, anyuja, apuja, (a nappaliban), és onnan nyílik minden, köztük a Wc-is. De ebben teljesen igazad van, remélem sikerül leküzdenem. Köszönöm.
2012. febr. 29. 15:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindenképpen én azt javasolnám, hogy keress egy pszichológust és fogjatok bele egy rövid terápiába. (kamaszoknál rövidet szoktak általában) Bizonyára nem ok nélkül van gond a szexualitással, de ahhoz, hogy később kigyensúlyozott nemi életet és párkapcsolatot élhess, ezt rendbe kell tenni. Lehet, hogy ennek még most nem érzed a súlyát, de fóbiákkal együtt élni nagyon nehéz.
2012. febr. 29. 16:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Most új pszihológus keresésén vagyunk.

Igen, azért érzem egy picit a súlyát, főleg, hogy ugye 4 hónapja járok a barátommal.

Igazad van, remélem ezt minél előbb sikerül leküzdeni, mert elég kellemetlen:(

Köszönöm szépen, örülök, hoogy valakinek/kiknek elmondhattam:)!

2012. febr. 29. 16:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Én azért meggondolnám azt a pszihológust....
2012. márc. 2. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!