Mit csináljak? Pont most jött meg
A barátom áthívott szombaton magához. Mondtam neki, hogy attól függ, hogy megfog-e nekem jönni.
16 éves lány vagyok és betétet használok. Egyszerűen ilyenkor mindig attól félek, hogy kifolyik, átázom, stb. Sose használtam tampont. Ma jött meg. Mármint csak egy két csepp, szóval pont a nagyvérzés lesz csütörtök-péntek-szombat.
Elszeretnék menni, Ő is rettentően szeretné(emellett találkozunk minden nap de csak suliban). Mit tegyek? Így hogy menjek el? Ha ülök akkor is mindig olan érzésem van, hogy átázom, ráaádsul ha lefekszünk egymás mellé....Másnál meg sosem merek mosdóba menni. :( Akkor semmilyen más megoldás nincs? Annyira elvagyok keseredve:(
De a mini tamnpont?
És tudom, hogy buta kérdés, de lehet, hogy fertőzésem van, bár nem hiszem. De ha mondjuk úgy használnék tampont lehetne súlyos bajom?
Mondd: te csak akkor mész át -vagy akkor hív át a barátod- ha szexeltek?
"Így hogy menjek el?"
-Két lábon./hacsak nem rúg ki, mert menstruálsz/
Köszi a válaszokat!:)
Nem, még szűz vagyok:)
CSak ilyenkor sehova se merek elmenni. WC-re szinte sehol se merek menni, iskolába rendesen pisilni se tudok, ha pl tudom, hogy ott vannak az ajtó előtt.
Kiskoromban volt sajna már ebből gond, hogy nem tudtam WC-re menni máshol.
Én elmennék emiatt,de nagyon félek.
Köszönöm a válaszokat!:)
Nem a tampon felhelyezésétől félek, hanem attól, hogy ha fertőzésem van pl és úgy teszem fel. Már olvastam itt gyakorikeérdésen, hogy "normális" folyása volt egy nőnek, mégis kezdődő fertőzése volt.
Köszönöm ezt a betétet!!! Utána járok, mert eléggé felkeltette az érdeklődésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!