Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? Pont most jött meg

Mit csináljak? Pont most jött meg

Figyelt kérdés

A barátom áthívott szombaton magához. Mondtam neki, hogy attól függ, hogy megfog-e nekem jönni.

16 éves lány vagyok és betétet használok. Egyszerűen ilyenkor mindig attól félek, hogy kifolyik, átázom, stb. Sose használtam tampont. Ma jött meg. Mármint csak egy két csepp, szóval pont a nagyvérzés lesz csütörtök-péntek-szombat.

Elszeretnék menni, Ő is rettentően szeretné(emellett találkozunk minden nap de csak suliban). Mit tegyek? Így hogy menjek el? Ha ülök akkor is mindig olan érzésem van, hogy átázom, ráaádsul ha lefekszünk egymás mellé....Másnál meg sosem merek mosdóba menni. :( Akkor semmilyen más megoldás nincs? Annyira elvagyok keseredve:(

2012. febr. 29. 14:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a tampon, és a betét együttesét.
2012. febr. 29. 14:46
 2/15 A kérdező kommentje:

De a mini tamnpont?

És tudom, hogy buta kérdés, de lehet, hogy fertőzésem van, bár nem hiszem. De ha mondjuk úgy használnék tampont lehetne súlyos bajom?

2012. febr. 29. 14:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Én már nem használok tampont, mert sokszor volt hüvelyfertőzésem, és a nőgyógyász szerint emiatt. Tegyél be egy eü. betétet és mellé 1 vagy 2 tisztaságit, ha annyira aggódsz, hogy átázol. És ne rágódj azon, hogy nem mersz elmenni máshol wc-re ilyenkor. Ez természetes. Ha muszáj cserélni, akkor muszáj.
2012. febr. 29. 14:51
 4/15 anonim ***** válasza:

Mondd: te csak akkor mész át -vagy akkor hív át a barátod- ha szexeltek?

"Így hogy menjek el?"

-Két lábon./hacsak nem rúg ki, mert menstruálsz/

2012. febr. 29. 14:52
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Nem, még szűz vagyok:)

CSak ilyenkor sehova se merek elmenni. WC-re szinte sehol se merek menni, iskolába rendesen pisilni se tudok, ha pl tudom, hogy ott vannak az ajtó előtt.

Kiskoromban volt sajna már ebből gond, hogy nem tudtam WC-re menni máshol.

Én elmennék emiatt,de nagyon félek.

2012. febr. 29. 14:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz. A tampon a legjobb doĺog a világon. Mióta először kipróbáltam csak tampont használok. Kényelmes, nem izzadsz be sem.
2012. febr. 29. 14:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Figyelj, régebben ajánlottam itt valakinek hasonló problémára a Tena inkontinencia betétet, próbáld meg, nem hülyeség...
2012. febr. 29. 14:56
 8/15 anonim ***** válasza:
A tampontól csak akkor lesz fertőzésed, ha nem cseréled ki időben, és pang a váladék a hüvelyedben, vagy ha túl sűrűn cseréled, és felsérted a nyálkahártyát, hogy szárazon húzod ki. Egyébként nagyon jó dolog, csak meg kell szokni, és megtanulni a helyes feltételét.
2012. febr. 29. 15:01
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Nem a tampon felhelyezésétől félek, hanem attól, hogy ha fertőzésem van pl és úgy teszem fel. Már olvastam itt gyakorikeérdésen, hogy "normális" folyása volt egy nőnek, mégis kezdődő fertőzése volt.

Köszönöm ezt a betétet!!! Utána járok, mert eléggé felkeltette az érdeklődésem.

2012. febr. 29. 15:02
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, amúgy el kellene kezdenem, főleg, hogy iskolába is praktikusabb.
2012. febr. 29. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!