Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Pont ilyenkor jött meg!...

SOS! Pont ilyenkor jött meg! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Meg vagyok hívva a családommal az egyik családi barátainkhoz esti fürdőzésre. Már régóta tervezgetjük hogy mikor mehetnénk el. Ez a nap, holnapra esik.

Az a gáz, hogy ma reggel megjött és nem tudom, így hogy tudnék elmenni.

Nem akarok bunkó lenni, nagyon számítanak rám, de nem akarom elmondani senkinek miért nem mennék.

Anyukámnak se akarom elmondani semmi féle képpen..

Tampont tuti hogy nem akarok, nem is használtam még nem is kell, nem is fogok.

Kb. 1 éve van meg rendszertelen eléggé. A mostani stresszes életem miatt elég kevés, és sokszor ki is maradozik. Volt amikor 2-3 nap múlva el is múlt.

Mit tegyek hogy mehessek én is fürdeni???????

2011. aug. 20. 20:38
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
15/L vagyok
2011. aug. 20. 20:38
 2/13 anonim ***** válasza:
a 8. os biosz tanárom asszonta hogy kefirbe kell mártani a tampont oszt feldugni , vagy derpina lehetsz
2011. aug. 20. 20:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz tampont használni, akkor elfelejtheted a fürdőzést, bocsi.
2011. aug. 20. 20:48
 4/13 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy tampon kellene, csak avval tudsz elmenni fürdeni, nem olyan rossz az hidd el... :)
2011. aug. 20. 20:53
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, kivéve az 1.-nek! :)

Jaj, ne akkor ki kell találnom valami hihetőt, miért nem megyek, csak még nem tudom hogy mit .. :(

2011. aug. 20. 20:58
 6/13 anonim válasza:
Miért nem szeretnél tampont használni? én 13/l vagyok és én is használok. minivel kezdtem csak is o.b vel. az nagyion jo és senkit nem bántanmál meg. nekem el hiheted hogy a betét az egy nagy szívás. csúszkál meg minden és fürdőzni sem füdőőzhetsz. én voltam már strandon is semmi xtra. csak a maddzagra kell vigyázni.
2011. aug. 20. 21:48
 7/13 anonim ***** válasza:

utolsónak nagyon is igaza van. én is féltem egy ideig a tampontól, csak strandokra tettem fel, aztán most már mindig az van csak északára nem. utálom a betétet meg attól mindig véres lesz a bugyim. a tampon alá meg beraksz a bugyidba egy tisztasági betétet hogy ha olyan helyen ázol át ahol nem tudsz cserélni mégse a bugyid legyen olyan aztán kész. nem kell tőle félni. kezdjed szerintem is minivel az biztos nem fog fájni. meg a dobozban van leirás képpel hogy hogyan kell feltenni. menni fog. :) sok sikert. .)

vagy ha mágsem szeretnéd, akkor szerintem mondd meg anyudnak az igazat, megfogja érteni.ő s nőből van és volt ő is fiatal.

2011. aug. 20. 22:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha tampont nem akarsz használni, akkor a fürdésről le kell mondanod, és legyél őszinte, hogy miért nem fürdesz! Ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy lány menstruál! A 21. században élünk, nem a középkorban!!!
2011. aug. 21. 07:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Sajnos muszáj lesz tampont használni, Ettől az egy alkalomtól nem lesz semmi gond :)

Utolsó ! Ovasd vissza, mekkora baromságot írtál. Ha a főutca közeépn tör rád hirtelen a szarhatnék, akkor odamész valakihez és a fülébe súgos, hogy szarnod kell ? Esetleg ezzel a felkiáltással mész végig az utcán ? " Ki kell ürítenem a bélsaramat, félre !"

Nem ?? Tényleg nem ? Pedig természetes.

2011. aug. 21. 14:59
 10/13 anonim ***** válasza:
A 07:27-es vagyok. Nem szarásról van szó, hanem menstruációról, és gondolom a Kérdező nem idegenekhez megy, hanem barátaihoz. Nekik pedig nyugodtan el lehet mondani, miért nem fürdik.
2011. aug. 21. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!