Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Pont ilyenkor jött meg!...

SOS! Pont ilyenkor jött meg! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Meg vagyok hívva a családommal az egyik családi barátainkhoz esti fürdőzésre. Már régóta tervezgetjük hogy mikor mehetnénk el. Ez a nap, holnapra esik.

Az a gáz, hogy ma reggel megjött és nem tudom, így hogy tudnék elmenni.

Nem akarok bunkó lenni, nagyon számítanak rám, de nem akarom elmondani senkinek miért nem mennék.

Anyukámnak se akarom elmondani semmi féle képpen..

Tampont tuti hogy nem akarok, nem is használtam még nem is kell, nem is fogok.

Kb. 1 éve van meg rendszertelen eléggé. A mostani stresszes életem miatt elég kevés, és sokszor ki is maradozik. Volt amikor 2-3 nap múlva el is múlt.

Mit tegyek hogy mehessek én is fürdeni???????

2011. aug. 20. 20:38
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szia.Hát ha tampont nem szeretnél használni akkor más választásod nincs.Lehet,hogy kicsit ciki megmondani, de én 2 éve ugyan így jártam,rokonokhoz mentem,de a strand pont ezért elmaradt.Szerintem nyugodtan megmondhatod,főleg az anyukádnak,neki szólj legelőször. :)
2011. aug. 22. 08:48
 12/13 anonim ***** válasza:
A tegnapi 07:27-es vagyok. Én nem azt mondtam, hogy ordítsd a világba, hogy menstruálsz, hanem hogy mondd meg azoknak akikhez készülsz, hogy mi a helyzet. Írtad, hogy egy baráti család hívott meg. Na már most, ha családról van szó, csak van ott nő is. Ő is menstruál. Ami ciki, az a hazugság. Jó lenne, ha ezt elolvasná aki kritizálta a válaszom.
2011. aug. 22. 08:56
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

A helyzet megoldódott, legnagyobb meglepetésemre elmaradt a fürdőzés mert közbe jött valami :D

2011. aug. 22. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!