Ha leszakadt a tampon zsinórja?
Húú én most pontosan ugyanígy jártam. Még arra sem emlékszem hogy kint jártam volna a mosdóban, a tampon mégis elveszett. Egyszer csak azt vettem észre, hogy átáztam, méghozzá elég alaposan. Elmentem gyorsan a mosdóba, kivenném a tampont, de a madzag sehol. Na elkezdtem pánikba esni, hogy kiszakadt és elhagytam. Megpróbáltam nyomni, úgy ahogy az útmutatóban is van, de nem jött ki semmi. Akkor mégjobban kétségbe estem. Felnyúltam de nem éreztem hogy ott lenne a tampon. Csodálkoztam nagyokat, hogy mikor vettem ki, és ha kivettem, akkor miért nem raktam be másikat??
Majd mikor megállapítottam, hogy nincs is bent tampon, akkor feltettem egy újat. Telt múlt az idő, és engem csak idegesített, hogy nem emlékszem a tampon kivételére, és elkezdtem pánikolni, hogy mi van, ha most kettő is van bennem, és a régit jó alaposan felnyomtam????
Pánik szerűen kivettem az újabb tampont, majd ismét felnyúltam guggoló helyzetben, de a régi tamponnak nyomát se találtam, pedig amennyire csak bírtam felnyúltam. Ekkor jött a probléma, hogy vajon milyen hosszú lehet a hüvelyem? Nem úgy tűnt, mintha az ujjam olyan mélyre hatolna (most csináltam életemben először ilyet, és fogalmam sincs hogy meddig tudok behatolni). És most félek, hogy a tampon még mélyebben van, ahova már nem is érek el.
Szerintetek lehet hogy ott van valahol a tampon?
A korábban említett kis dudort egyébként én is éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!