Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha leszakadt a tampon zsinórja?

Ha leszakadt a tampon zsinórja?

Figyelt kérdés
Ma amikor elmentem pisilni, már nem találtam a tamponom zsinórját, de mivel nagyon kellett sietnem (vizsga miatt) nem foglalkoztam vele, mert előtte cseréltem órával, gondoltam majd vizsga után. Felcsúszhatott annyira a tampon, hogy ha "felnyúlok" (bocsi a kifejezésért) nem érzem?
2012. febr. 28. 21:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tampont nem érzek, hanem bal oldalon van egy kis dudor. (de az nem tampon) Az a dudor normális?
2012. febr. 29. 20:03
 12/16 anonim ***** válasza:
A hüvelyed legmélyén? Az lesz akkor a méhszáj. Egy közepesen kemény, puha tapintású dudli. Vagy mennyire baloldalon? Egyébként valszeg normális:)
2012. márc. 1. 06:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Úgy ahogy írtad, kedves utolsó. :) Nagyon picit balrább érzem a "középtől"
2012. márc. 1. 08:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor az az. Jó, most már akkor ne fogdosd:D
2012. márc. 1. 16:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Húú én most pontosan ugyanígy jártam. Még arra sem emlékszem hogy kint jártam volna a mosdóban, a tampon mégis elveszett. Egyszer csak azt vettem észre, hogy átáztam, méghozzá elég alaposan. Elmentem gyorsan a mosdóba, kivenném a tampont, de a madzag sehol. Na elkezdtem pánikba esni, hogy kiszakadt és elhagytam. Megpróbáltam nyomni, úgy ahogy az útmutatóban is van, de nem jött ki semmi. Akkor mégjobban kétségbe estem. Felnyúltam de nem éreztem hogy ott lenne a tampon. Csodálkoztam nagyokat, hogy mikor vettem ki, és ha kivettem, akkor miért nem raktam be másikat??

Majd mikor megállapítottam, hogy nincs is bent tampon, akkor feltettem egy újat. Telt múlt az idő, és engem csak idegesített, hogy nem emlékszem a tampon kivételére, és elkezdtem pánikolni, hogy mi van, ha most kettő is van bennem, és a régit jó alaposan felnyomtam????

Pánik szerűen kivettem az újabb tampont, majd ismét felnyúltam guggoló helyzetben, de a régi tamponnak nyomát se találtam, pedig amennyire csak bírtam felnyúltam. Ekkor jött a probléma, hogy vajon milyen hosszú lehet a hüvelyem? Nem úgy tűnt, mintha az ujjam olyan mélyre hatolna (most csináltam életemben először ilyet, és fogalmam sincs hogy meddig tudok behatolni). És most félek, hogy a tampon még mélyebben van, ahova már nem is érek el.

Szerintetek lehet hogy ott van valahol a tampon?

A korábban említett kis dudort egyébként én is éreztem.

2012. ápr. 24. 12:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet:) Nincs ott szerintem:D A nyomástól már rég lejjebb csúszott volna könnyedén. A méhedbe aligha tudtad benyomni, azt megérezted volna, és ráadásul már elég szarul lennél. Finoman szólva.
2012. ápr. 24. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!