Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha leszakadt a tampon zsinórja?

Ha leszakadt a tampon zsinórja?

Figyelt kérdés
Ma amikor elmentem pisilni, már nem találtam a tamponom zsinórját, de mivel nagyon kellett sietnem (vizsga miatt) nem foglalkoztam vele, mert előtte cseréltem órával, gondoltam majd vizsga után. Felcsúszhatott annyira a tampon, hogy ha "felnyúlok" (bocsi a kifejezésért) nem érzem?
2012. febr. 28. 21:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Valószínűbb, hogy kicserélted és elfelejtetted. De ahogy a használati útmutatóban van guggolj le és nyomj, ki fog az úgy is jönni.
2012. febr. 28. 21:34
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen.Én már jártam így.Guggolj le és jó erősen nyomd,mint ha szülnél.Lejjebb fog csúszni annyira,hogy ki tudod venni.Ha még sem akkor irány a doki!!Ügyes legyél!!
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne nyúlj fel, mert csak feljebb tolhatod. Ha elszakadt, akkor meg kell várni, hogy teljesen tele legyen, majd pl. wc felett "nyomni", mintha székelnél. Mozgasd-pihentesd az izmaidat. Egy idő után ki fog csúszni, ha minden oké.
 4/16 anonim ***** válasza:

Ettől rettegek mindig, bár eddig úgy tudtam, hogy ilyen nem történhet meg. Milyen márkájú volt???

Nem lehet, hogy csak álmodtad???

Egyébként elveszni nem fog, attól ne tarts. Ha elég hosszú az ujjad, el kell, hogy érd.

Próbáld meg többféle pozicióban, mondjuk talán törökülésben, hogy összegömbölyödve, hátha "nem nyúlik, hanem rövidebb lesz" a hüvelyed is.

Ja és jól moss kezet előtte!

2012. febr. 28. 21:37
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket. Hát nem tudom, hogy mi lehet/lehetett, de ahogy felnyúlok, semmit nem érzek, hogy bent lenne. Próbáltam ezt a nyomós verziót is, de semmi. Lehet, hogy nagy rohanásomban nem is raktam fel? Kicsit "olyan" volt a bugyim is, utolsó napon vagyok.
2012. febr. 28. 21:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Ja, naturella volt.
2012. febr. 28. 21:41
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem raktad fel:D Jártam màr így én is. 24 óra volt mire megnyugodtam, hogy nincs bennem:D
2012. febr. 29. 06:52
 8/16 A kérdező kommentje:
És végül hogy nyugtattad meg magad? Mert én most állandóan ezen agyalok :S
2012. febr. 29. 09:09
 9/16 anonim ***** válasza:
hogy nyugtasd meg magad, hogy nincs benned tampon? Először is moss kezet alaposan, a körmeidet is sikáld meg szappannal, aztán nyúlj fel magadnak ameddig tudsz. A hüvely végén érezni fogod a méhszájat. Ha addig nem ütköztél tamponba, akkor nincs ott.
2012. febr. 29. 15:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Igen, én is letapiztam a méhszàjamat és nem talàlkoztam tamponnal. A másik idióta voltam:D Bár én rosszabb vagyok. Egyszer sikerült úgy beraknom, hogy még bent volt az előző. Aztán csodálkoztam, hogy miért van két madzag. Egyszer meg a felén rajtahagytam véletlenül a csomagolást. :D Pedig nem alacsony az intelligenciám:D A reggeli stressz:)
2012. febr. 29. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!