Hogyan oldjam ezt meg?
Figyelt kérdés
Van egy fiúú... nagyon tetszi, de nem lakunk ám agyo közel kb eg yévben talákozok vele 5 ször aztán jónapot... rokonom ismerősének ismerősének imserő..... ht zez ahelyzet..face-n szoktam vele beszélni, de nme tudom mie hívhatnám fel magamr a igyelmet??? 1 évvel idősebb, ne tom mit csnáljak...meg az is zavar h volt egy régi ismerősöm aki elkezdtem beszélni, nagyon tetszettem neki, de ő nekem nem igazán, de azért örültem hogy végree valakinek feltüntem, erre aztán feltünt a barátnőm a színen és az a perverz disznó, mint később kiderült, átpártolt és elkezdett neki UDVAROLNI... és akkor ment el az önbizalmam h ennyire borzasztó lennék...pedig igazából azért annyira nem vagyok csúnya,nem ego-ból csak annyira nem panaszkodnék...:)) szval visszatérve segítsetek.pls..:))2012. febr. 27. 20:23
1/1 anonim válasza:
"de nme tudom mie hívhatnám fel magamr a igyelmet???"
Legjobban azzal, hogy megtanulsz helyesen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!