H. E. l. p.! Erős a vérzésem ->hogy oldjam meg?
sziasztok!
elég későn érő típus vagyok,még rendszertelen a menzeszem,tegnap jött meg harmadszor és most nagyon erős a vérzésem.Reggel nincs gond.Estére normál tampont és betétet használtam egyszerre de így is átáztam :(
mit tegyek?húzzam fel a vekkert 3 óránként?
17L
éjjelre ne használj tampont!
és ha tényleg átáztál betét és tampon mellett, akkor irány az orvos, most azonnal, mivel az rengeteg vér....
normál tampont használtam közvetlen lefekvés előtt tettem fel és egy vékonyabb betétet is használtam.:(
És Egyszerűen nem tudok csak betétet használni az a baj hogy mindíg elcsúszik pedig szárnyas betétet próbáltam.Tudom magamról hogy sokat forgolódok de hogy ennyire? vagy más oka van?
21.31 nagyobbat nem próbáltam és amég elkerülhető addig nem is szeretnék.
inkább egy éjszakai betétet próbálok mert a tegnapi tényleg nem volt túl vastag.
Szia!
Én 18/L vagyok, és nekem DETTÓ ugyanígy van/volt, 17 éves koromban jött meg nekem is először, és én igen, Szó szerint felhuztam 3 óránkéntre a vekkert :(
Sajnos ezt nem lehet nagyon kivédeni..mert mikor alszom,akkor nem érezni ha hirtelen olyan sok vér kizúdul :S :(
Szóval,szerintem ez a legjobb amit tudsz tenni :(
Az elején nekem is ilyen volt.
Extra méretű tampon én éjszakai betét együttes használata a megoldás, ez van.
Amúgy miért nem akarsz normál méretű tamponnál nagyobbat használni? Nem kötekedésből, csak kérdem.
super méretű betétnek elégnek kell lenni éjjelre...ha 2 nagyibugyit húzol, akkor el sem fog mozdulni
pl: [link]
utolsónak:
tegnap még nem volt éjszakai betétem ezért csak ilyen kisebb normált használtam mostmár van de nem merek tampon nélkül aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!