Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » H. E. l. p.! Erős a vérzésem...

H. E. l. p.! Erős a vérzésem ->hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

sziasztok!

elég későn érő típus vagyok,még rendszertelen a menzeszem,tegnap jött meg harmadszor és most nagyon erős a vérzésem.Reggel nincs gond.Estére normál tampont és betétet használtam egyszerre de így is átáztam :(

mit tegyek?húzzam fel a vekkert 3 óránként?

17L

2011. ápr. 24. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

éjjelre ne használj tampont!

és ha tényleg átáztál betét és tampon mellett, akkor irány az orvos, most azonnal, mivel az rengeteg vér....

2011. ápr. 24. 21:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Este használj éjszakai betétet és tampont együtt. Nagyobb tampont nem próbáltál még? Ha felkelsz éjjel pisilni, akkor cseréld a tampont. Nekem is borzasztóan erős volt ennyi idős koromban.
2011. ápr. 24. 21:31
 3/10 A kérdező kommentje:

normál tampont használtam közvetlen lefekvés előtt tettem fel és egy vékonyabb betétet is használtam.:(

És Egyszerűen nem tudok csak betétet használni az a baj hogy mindíg elcsúszik pedig szárnyas betétet próbáltam.Tudom magamról hogy sokat forgolódok de hogy ennyire? vagy más oka van?

2011. ápr. 24. 21:32
 4/10 A kérdező kommentje:

21.31 nagyobbat nem próbáltam és amég elkerülhető addig nem is szeretnék.

inkább egy éjszakai betétet próbálok mert a tegnapi tényleg nem volt túl vastag.

2011. ápr. 24. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 18/L vagyok, és nekem DETTÓ ugyanígy van/volt, 17 éves koromban jött meg nekem is először, és én igen, Szó szerint felhuztam 3 óránkéntre a vekkert :(

Sajnos ezt nem lehet nagyon kivédeni..mert mikor alszom,akkor nem érezni ha hirtelen olyan sok vér kizúdul :S :(

Szóval,szerintem ez a legjobb amit tudsz tenni :(

2011. ápr. 24. 21:33
 6/10 anonim válasza:
de vigyázz mert a tampon nem maradhat bent 8 óránál tovább!
2011. ápr. 24. 21:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Az elején nekem is ilyen volt.

Extra méretű tampon én éjszakai betét együttes használata a megoldás, ez van.

Amúgy miért nem akarsz normál méretű tamponnál nagyobbat használni? Nem kötekedésből, csak kérdem.

2011. ápr. 24. 21:36
 8/10 anonim ***** válasza:

super méretű betétnek elégnek kell lenni éjjelre...ha 2 nagyibugyit húzol, akkor el sem fog mozdulni

pl: [link]

2011. ápr. 24. 21:36
 9/10 A kérdező kommentje:

utolsónak:

tegnap még nem volt éjszakai betétem ezért csak ilyen kisebb normált használtam mostmár van de nem merek tampon nélkül aludni

2011. ápr. 24. 22:14
 10/10 A kérdező kommentje:
húúú szerencsére mára már szinte semmi nincs:)
2011. ápr. 26. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!