Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezt hogyan oldjam meg?

Ezt hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés

Június 2. hetében erdei suliba megyünk az osztállyal, és pont akkor fog megjöni.(kiszámoltam:D )

Ma második napja tart, és azt szeretném kérdezni, hogy nem lehet-e valahogyan elhúzni ezt egy kicsit 1-2 nappal, hogy tovább tartson?

És arra vannak tippek, hogy májusban és júniusban majd hogyan toljam el néhány nappal a menstruációm? :S

Köszi! csak mert a nem igazán szeretnék 5 napra úgy elmenni, h megvan, ugye értitek...

2011. ápr. 15. 15:09
 1/7 A kérdező kommentje:
Meg fürdenénk a Tiszában is,és tampont még nem nagyon szeretnék használni...Ja és 12/L
2011. ápr. 15. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Csak a szerencse segíthet rajtad. A kérdésedre hatásos módszer sajnos nincs. Ha ezt megérted és valóban szeretnél fürdeni, akkor van időd és lehetőséged, hogy addig kitapasztald valamelyest a tampon használatát. Nem akkora ördöngösség. Mindenki fél előtte.

Hajrá, légy ügyes és évezd a pihenést!

2011. ápr. 15. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Te magadnak eltolni nem tudod. 12 évesen nem hiszem, hogy annyira pontos a menstruációd, hogy napra ki tudod számolni, hogy mikor jön meg. Vagy ha igen, akkor nagyon szerencsés vagy, mert ilyen idős korban ez még nagyon ritka.
2011. ápr. 15. 15:22
 4/7 A kérdező kommentje:
hát, elég rendszeres, igen..mondjuk tavaj éppen nyaraláskor kellett volna megjönnie, és csodálkoztam, mert 2 hetet elcsúszott...és ez csoda volt, tényleg :DD
2011. ápr. 15. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
A menstruáció nem hozzád alkalmazkodik, Neked kell alkalmazkodni ahhoz.
2011. ápr. 15. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Te saját magadnak eltolni nem tudod, egyedül abban bízhatsz, hogy késik majd. Én most voltam így ezzel. Vasárnap kellett megjönnie, bíztam benne, hogy pontos legyen (1-2 napott szokott késni), met csütörtökön futottunk hosszútávot és akkor addigra már kevés lett volna. Természetesen most is késett, és csak szerda reggel jött meg:/ Elég rossz volt így futni, mert hiába a tampon, begörcsölt a hasam és alig bírtam lefutni.., de megcsináltam:D

Szerintem legközelebb, ha megjön pródáld ki a tampont. Így, ha nem is végig, de 1-2x tudsz azt használni, ha pont a tábor alatt lesz meg. Nem nagy ördöngőség, én is féltem tőle, aztán most már majdnem minden nap napközben azt használok (mármint amikor megvan).

A tampon nem csak a fürdés miatt lenne jó, hiszen, ha hosszabb túrára mentek, érdemes tampont és betétet is használni, mert az erdőbe nem lehet nagy élmény cserélgetni és nem is higiénikus.

15/L

2011. ápr. 15. 17:57
 7/7 anonim válasza:
attólmég hogy tovább tart nem fog később megérni és leválni a pete. azt csinálhatod hogy szedsz 1000-s retard (hosszantartó) cvitamint (vagy citromos vizet iszol rendszeresen) és az valószínű eltolja. vagy van az úgynevezett aviva módszer egy torna, amivel előbb meghozhatod magadnak, és akkor letudva a probléma. ezek teljesen biztonságos, megszokott módszerek :) sok sikert.
2011. ápr. 18. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!