Ezt hogyan oldjam meg?
Június 2. hetében erdei suliba megyünk az osztállyal, és pont akkor fog megjöni.(kiszámoltam:D )
Ma második napja tart, és azt szeretném kérdezni, hogy nem lehet-e valahogyan elhúzni ezt egy kicsit 1-2 nappal, hogy tovább tartson?
És arra vannak tippek, hogy májusban és júniusban majd hogyan toljam el néhány nappal a menstruációm? :S
Köszi! csak mert a nem igazán szeretnék 5 napra úgy elmenni, h megvan, ugye értitek...
Csak a szerencse segíthet rajtad. A kérdésedre hatásos módszer sajnos nincs. Ha ezt megérted és valóban szeretnél fürdeni, akkor van időd és lehetőséged, hogy addig kitapasztald valamelyest a tampon használatát. Nem akkora ördöngösség. Mindenki fél előtte.
Hajrá, légy ügyes és évezd a pihenést!
Te saját magadnak eltolni nem tudod, egyedül abban bízhatsz, hogy késik majd. Én most voltam így ezzel. Vasárnap kellett megjönnie, bíztam benne, hogy pontos legyen (1-2 napott szokott késni), met csütörtökön futottunk hosszútávot és akkor addigra már kevés lett volna. Természetesen most is késett, és csak szerda reggel jött meg:/ Elég rossz volt így futni, mert hiába a tampon, begörcsölt a hasam és alig bírtam lefutni.., de megcsináltam:D
Szerintem legközelebb, ha megjön pródáld ki a tampont. Így, ha nem is végig, de 1-2x tudsz azt használni, ha pont a tábor alatt lesz meg. Nem nagy ördöngőség, én is féltem tőle, aztán most már majdnem minden nap napközben azt használok (mármint amikor megvan).
A tampon nem csak a fürdés miatt lenne jó, hiszen, ha hosszabb túrára mentek, érdemes tampont és betétet is használni, mert az erdőbe nem lehet nagy élmény cserélgetni és nem is higiénikus.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!