Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mi lehet? Nagy bajban vagyok?

Ez mi lehet? Nagy bajban vagyok?

Figyelt kérdés
Kb fél éve viszketett ott lent és büdös is volt. Elmentem nőgyógyászhoz, meg se nézett felírt vmit. Elhasználtam, de nem lett jobb, elmentem egy másikhoz aki megnézett és ő is megállapította, h tényleg gomba. Kaptam gyógyszert(szájon át) és kenőcsöt is. Akkor elmúlt. Rá 2 hónapra elkezdtünk a barátommal orális szexet végezni, de semmi bajom nem volt, neki se. Egy hete lefeküdtünk(gumival). Akkor se tapasztaltam semmit, bár a szűzhártyám még nem szakadt át. Másnap megjött a menstruációm időszerint és azóta iszonyatosan viszketek lent. Ha felnyúlok akkor az ujjam tele lesz ezekkel a kis fehér darabkákkal. Nem büdös, de viszket. Mi lehet?? Ugye nem megint gomba? miért nem múlik, vagy miért jön vissza? Nem tudok nőgyógyászhoz menni, mert külföldön vagyok még egy hónapig...Mit tegyek?
2012. febr. 27. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt gombam,de azert nem volt annyira büdös,inkabb kicsit savanyu.Az orvos irt ki gyogyszert,kenöcsöt,es tabl. amit szajon at kellett bevenned,ilyet meg nem hallottam.Külföldön is vannak nögyogyaszok,meg ha meg is fizeted,nem olyan tul sok az,es ha nem gomba?
2012. febr. 27. 11:54
 2/5 A kérdező kommentje:
neked mit adtak rá? Én már mindent beszedtem amit az orvos mondott és látszólag el is múlt de újra jött...
2012. febr. 27. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Gombara,Canesten krem es hüvelykup.Biztos vagy hogy gombad van?
2012. febr. 27. 18:31
 4/5 A kérdező kommentje:
nem biztos. mi lehet még?
2012. febr. 27. 18:52
 5/5 anonim válasza:
honnan tudod,hogy a szűzhártyád nem szakadt át???
2012. márc. 1. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!