Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért vagyok ennyire hulla?...

Miért vagyok ennyire hulla? Mi bajom van?

Figyelt kérdés
most pár napig szép volt az idő,(Irországban lakom) és jó volt lebarnultam ... de aztán elkezdtem tök hulla lenni,semmi erőm nem volt..most ujra rossz az idő,és nagyon ingerült vagyok,minden s mindenki idegesit. nem tudom hogy ez az idő miatt van,vagy azért mert most vannak a vizsgáim,és izgulnék?? nem érzem hogy izgulnék,csak azt hogy már alig várom legyen már végre vége ennek az egésznek,17én megyek Magyarba...de viszont tényleg az van hogy egyfolytába csak aludnék,és most leszeretnék dobni néhány kilot,néha néha edzek de akkor se sokat,tartottam gyümölcs napot ugy kb két hete..és most meg megprobálok keveset enni..szoval most az van hogy nem tudom mitől vagyok ilyen fáradt s ingerült..attol mert lefárasztanak ezek az unalmas vizsgás napok,az időváltozástol,vagy valami mástól lehet ez? a gyomrom is fáj,hasmenésem van ...pedig ez akkor szokott kijönni rajtam mikor megjövök de addig még van két hét..mivan velem???
2009. jún. 7. 12:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Az időváltozűstól vagy k.o.,látnál engem most úgy nézemk ki és úgy is érzem magam mint a mosott f.o.s:D

A hasmenés,nos nekem is van,de a fél kg cseresznyétől amit tegnap bevágtam XD,nekem meg a stressztől.Nekem sem volt am eddig,de janurban volt egy nagyon húzós vizsgám amitől függött h kivágnak e vagy nem és ahogy meglett,nah onnan tól gondolom a megnyugvástól elkezdett hasmars lenni,de egyfolytában XD

2009. jún. 7. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!