Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most akkor késik v minden...

Most akkor késik v minden rendben van? Ez mitől lehet? Ha már minden előjel megvan, akk meg kell, h jöjjön, igaz?

Figyelt kérdés
A barátnőm havija a napokban kéne, h megjöjjön..vannak jelek is...puffadás, idegesség, pattanások, pecsételő vérzése is volt kb 2-3 napig...csütörtökön és pénteken görcsölt a hasa, mint akinek megjön...meg fel volt puffadva...de ma már vasárnap és még mindig nem jött meg...pénteken szeretkeztünk, óvszerrel, igaz nem mentem el, de nem is ez a lényeg...hanem lehet, h ez is kihatott a hormonokra és azért nem jön megfele...v nem tudom. mindig óvszerrel csináljuk, sosem szakad ki, nem volt eddig gond...és mindig kezet is mosok, ha a farkamhoz érek, nehogy előváladékos legyen vagy ilyesmi..mert olvastam,h azzal is vigyázni kel...az is igaz, h neki sosem pontos a havija, valamikor 30 valamikor 28 valamikor meg 36 napra jött meg...a mai kb a 32-33. Lehet valami gond? miért nem akar megjönni? ha már ilyen előjelek vannak, akk meg kell, h jöjjön, ugye?...ja! meg az is volt, h pénteken izgattam...v csütörtökön..nem emlékszek..és amikor már hamarosan havija lesz.. és nagyon fel van izgulva..akkor mindig megfájdul a hasa..begörcsöl..ez havi előtt minidg van..ha már ilyen jelek vannak, akk meg fog jönni, v most mi van?

2012. febr. 26. 12:19
 1/6 A kérdező kommentje:
ja! 20 évesek vagyunk mindketten
2012. febr. 26. 12:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Ebben sok-sok felesleges infó volt, azt kéne tudni hány éve menstruál.

"hanem lehet, h ez is kihatott a hormonokra és azért nem jön megfele"

Nem.

Várjatok pár napot, ha nem jön meg menjen nőgyógyászhoz, amúgy se fog megártani.

2012. febr. 26. 12:23
 3/6 A kérdező kommentje:
10 éve menstruál..de sosem volt pontos neki
2012. febr. 26. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor kísérd el szépen nőgyógyászhoz, amúgy se árt meg már ha 20 évesen megvizsgálják, lehet nem teljesen van rendben a hormonrendszere.
2012. febr. 26. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
ennyi idősen tényleg ideje lenne meglátogatni az orvost,ha problémák vannak
2012. febr. 26. 12:37
 6/6 A kérdező kommentje:
arra válaszosz, kérlek, h ha ezek a jelek megvannak, akkor már meg kell, h jöjjön mindenképpen...csak még nem akar valamiért...terhes nem lehet..ha ilyen előjelek már vannak? volt olyan, h minden jel megvolt..pár hónappal ezelőtt..aztán elmúltak..és 2-3 nap mulva megjött neki...szal nem tudom..mit tudsz erre mondani?
2012. febr. 26. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!