Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 4 napja késik a menzeszem....

4 napja késik a menzeszem. Már lassan egy hete fehér folyásom van. Sőt van amikor viszket. Szerintetek gomba? Késhet ez miatt?

Figyelt kérdés
terhes nem lehetek szerintem, mindig leellenőriztük és óvatosak voltunk, semmi gond nem volt vele.Jah és a suli miatt nagyon stresszes vagyok, és nem zökkenőmentes az életem. Mindent túlidegeskedek.... :S
2012. febr. 21. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínű, valamilyen gombás fertőzésed van. Jobb, ha elmész orvoshoz minél előbb. Emiatt késhet a menzesz is.
2012. febr. 21. 20:49
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) tervezésben van, már csak időpontot kell kérni
2012. febr. 21. 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:
amúgy volt már olyan, hoy menzesz előtt összeszedtem suliba. Canestent használtam, és mire pont elfogyott a 3. adag megjött.
2012. febr. 21. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem menzesz alatt szokott ilyen lenni, de amióta intim mosakodót használok (csak menzesz alatt), azóta nincs ilyen gondom.
2012. febr. 21. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!