A menstruációm 2-3 napja késik, múlt hónapban 1 héttel hamarabb jött, ez mitől van?
Először is: NE szexeljetek gumi nélkül, mert az előváladéktól is teherbe eshetsz!
Másodszor: meg vagy fázva, vagy fel vagy fázva? Nem mind1, mert szerintem, ha fel vagy fázva, az jobban befolyásolja, mint az, ha csak meg vagy fázva simán. Persze lehet attól is, meg attól is, hogy most azon stresszelsz, miért nem jött meg. Szerintem (a leírtak alapján) nincs ok aggodalomra.
Ui: -hogy hívják a felelőtlen nőket?
-anya
-cicus-
Nekem multhónapban volt ilyen.
Mindig 28 napra szokot megjöni. De késet 4 napot. Nagyon idegessvoltam,mert akkor csináltuk gumi nélkül. Nagyon féltem,csak azon járt az eszem. És akkor tudtam meg hogy az idegeségtől és a sok stresztől elöfordulhat ilyen... Akkor megprobáltam elfelejteni.. nagyon nehéz volt de bevált.
De ebben a hónapban 15ödikén kellet volna megkapnom de 21edikére jött meg. Tehát valami nem oké... De nyugodt vagyok mert pár héttel ez előtt mononukleozist állapitottak meg nálam és atol is késhetet...
nem tudom,nekem is volt hogy 15 napra jött meg,aztán meg késet sokat. nekem ez nyáron volt.
Neked miota van meg?
-cicus-
utána rendben volt minden.
ilyen elöfordulhat ha nem eszel rendesen,ha diétázol,stresszelsz,lehet megfázás vagy inkább fölfázás...lehet hormonzavar.
szedsz valami gyogyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!