Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megijedtem a tájékoztatón...

Megijedtem a tájékoztatón olvasottaktól. Tényleg csak rémeket látok?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy holnap elutazunk Berlinbe, nekem pedig pont most van meg. Nem az első vérzésemről van szó, mert már két és fél éve menstruálok, de eddig mindig betétet használtam. Úgy döntöttem, hogy mivel ma elég nyugis napom van és egyedül vagyok itthon, kipróbálom a tampont. Vettem Ob Pro Comfortot és a felhelyezés előtt sokszor átolvastam a tájékoztatót. A különböző eltávolítási módoknál megakadtam azon, hogyha \'nem találja a kihúzó zsinórt\'. Mivel édesanyám már nem él és két bátyám van, megkérdeztem a tapasztaltabb barátnőimet, de ők kinevettek, hogy csak rémeket látok. Mennyi az esélye, hogy nálam is eltűnik a zsinór és esetleg én nem tudom könnyedén kiszedni? Ettől félek a legjobban. Akkor aztán mit kezdek magammal, egyedül, három fiúval Berlinben? Talán tényleg csak rémeket látok. Mondjátok, a gyakorlatban hogy megy ez? L/17
2009. jún. 6. 11:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
És belehalsz ha berlinbe betétezned kell????????????
2012. ápr. 18. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!