Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megijedtem a tájékoztatón...

Megijedtem a tájékoztatón olvasottaktól. Tényleg csak rémeket látok?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy holnap elutazunk Berlinbe, nekem pedig pont most van meg. Nem az első vérzésemről van szó, mert már két és fél éve menstruálok, de eddig mindig betétet használtam. Úgy döntöttem, hogy mivel ma elég nyugis napom van és egyedül vagyok itthon, kipróbálom a tampont. Vettem Ob Pro Comfortot és a felhelyezés előtt sokszor átolvastam a tájékoztatót. A különböző eltávolítási módoknál megakadtam azon, hogyha \'nem találja a kihúzó zsinórt\'. Mivel édesanyám már nem él és két bátyám van, megkérdeztem a tapasztaltabb barátnőimet, de ők kinevettek, hogy csak rémeket látok. Mennyi az esélye, hogy nálam is eltűnik a zsinór és esetleg én nem tudom könnyedén kiszedni? Ettől félek a legjobban. Akkor aztán mit kezdek magammal, egyedül, három fiúval Berlinben? Talán tényleg csak rémeket látok. Mondjátok, a gyakorlatban hogy megy ez? L/17
2009. jún. 6. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem fog eltűnni a zsinór, én még kb. 12 év alatt sem tapasztaltam ilyet. Mindig húzgáld meg egy kicsit a zsinórt, mielőtt felteszed a tampont. Amúgy meg ha nem lenne meg a zsinór, akkor mikor teljesen tele van a tampon guggolva ki tudod nyomni, vagy felnyúlsz érte. Hidd el nem marad ott, tényleg nem!!!!!!!

Sok szerencsét!

2009. jún. 6. 11:42
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Ne aggódj! Ha az megnyugtat akkor szedj szét egy tampont és akkor látod, hogy hogyan van benne a zsinór. Látni fogod, hogy az gyakorlatilag lehetetlen, hogy ki vagy elszakadjon. Gyakorlatilag nulla százalék az esélye, hogy valami miatt ne találd meg a zsinórt, vagy elszakad. A tájékoztatóban azért írják bele, mert mi van mégis valakivel megtörténik. Egy elvi lehetőség, de nem kell tőle félni,hogy megtörténik.
2009. jún. 6. 11:43
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Ezen nem kell aggódnod, nem szakad az olyan könnyen el. Én gagyi "100ft-ost" használok, és azzal sem volt sosem gondom még. Másik, meg, hogy kb 15-20 cm szokott lenni a zsinór úgyhogy no para, nem lesz baj.
2009. jún. 6. 11:44
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Olyan nincs, hogy "eltűnik" a zsinór. olyan kicsi százalékban esetleg megeshet, hogy elszakad, de ez is ritka. ha esetleg ez történik, akkor sincs katasztrófa, meg kell várni, míg teljesen megtelik a tampon, és ki kell "szülni". anyukám egyszer fiatalkorában így járt, hogy valahogy fordítva tette be a tampont, és simán ki tudta nyomni. ne aggodalmaskodj annyit, nem lesz semmi baj.
2009. jún. 6. 11:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Így kicsit nyugodtabban vágok bele... =)
2009. jún. 6. 11:56
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Ne félj, az OB-nál ilyen nem fordulhat elő! Én 38 éves vagyok, midig OB-t veszek, de nem történt még ilyen baleset.

Érezd jól magad :))

2009. jún. 6. 11:59
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

nem kell félned:)

mielött fölrakod huzd meg és ha erös akkor nincs semm ibaj

2009. jún. 6. 12:07
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Tényleg nem kell aggódnod. Nekem sem szakadt el még a tizenév alatt egyszer sem a zsinór. Én autómatikusan mindig meghúzgálom előtte, de ahogyan leírták, ki is tudod nyomni amikor megtelik. Belőlem egyszer egy buliban kipottyant véletlenül.:)
2009. jún. 6. 12:17
 9/11 anonim ***** válasza:
kicsomagolás előtt jó erősen kihuzod a madzagot és felteszed.én mindig előrehuzom a zsinórt.ugy tűti nem veszik el :)
2009. jún. 6. 15:37
 10/11 anonim ***** válasza:
80%
Lehet hogy én voltam tök béna de velem egyszer előfordult :D de nem kell megijedni! Nekem csak bosszantó volt hogy sietve akartam cserélni gyorsan kihúz, újat behelyez erre- keresem hol a francba..? aztán sehol.. :o) De tényleg inkább vicces volt persze akkor először megijedtem hogy most mikor meg hogyan szedem ki? De aztán leguggoltam és nyomtam :D és mivel tele volt ezért elég könnyen kicsúszott :). Azóta nagyon odafigyelek felhelyezéskor hogy a zsinór kint legyen, szerintem te is ellenőrizd le -az csak plusz pár másodperc- és akkor nem lesz semmi gond! :)
2009. jún. 7. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!