Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz, hogy az első menstruáció...

Igaz, hogy az első menstruáció után nem mindig egy hónap múlva jön újra?

Figyelt kérdés

Olvastam hogy kezdetben még nem áll be rendszerességre hanem minden hónapban máskor van.

Ez igaz? Tehát akkor nem is lehet kiszámolni mikor jön a következő?

2009. jún. 6. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
bizony. nekem mondjuk hamar beállt, de igen ez így van
2009. jún. 6. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem először júniusban jött meg,majd augusztusban,utaána szeptemberben,majd november-december körül...ilyenkor sajna még nem lehet kiszámítani,szóval használj mindig tisztasági betétet,mert ha megjön,nem fogsz átázni,míg oda kerülsz,h kicserélhesd...pl suliban...de ha nem is használsz tisztaságit,mindig legyen nálad betét/tampon...
2009. jún. 6. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:
28 éves vagyok és a mai napig össze vissza jön meg. kb 10 évig gyógyszert szettem akkor volt pontos. Kb 1 éve abba hagytam és fél éve beállt 40-50 naponta jön meg. de tini koromban is ilyen volt, másfél két havonta jött meg.
2009. jún. 6. 10:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszönöm a tanácsokat!

De nem az a normális hogy minden hónapban jön csak nem tudni mikor? Vagy az is kiszámíthatatlan hogy melyik hónapban?

2009. jún. 6. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy szabályos menstruációs ciklus 28 nap, amit az utolsó vérzés első napjától kell számolni. Az elején még eltérhet a 28 naptól, és annak nincs is ilyenkor még különösebb jelentősége. Az utolsó vérzés időpontját naptárba vagy valahova nem árt feljegyezni.
2009. jún. 6. 10:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Mostmár értem! Köszönöm a választ!
2009. jún. 6. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!