Az első menstruáció után miért marad ki 3-6 hónap?
Figyelt kérdés
Unokatesómnak 6 hónapig semmi sem volt az első után, a barátnőmnek meg június óta semmi. Nekem tegnap jött meg először, akkor nekem is 6 hónapig nem lesz semmi??
Ha az magyarázat az unokatesómra akkor neki petefészki cisztája volt.. de akkor a barátnőmnek??
2011. aug. 5. 13:19
1/5 anonim válasza:
Nekem nem maradt ki semmi. Első perctől kezdve pontosan jön meg.
20L
2/5 anonim válasza:
nekem 2 hónap maradt ki az óta rendszeres,de azt mondják azért marad ki olyankor mert még nem állt be
13/L
3/5 anonim válasza:
Attól hogy nekik kimaradt, neked még nem biztos hogy ki fog. Nekem anno 1 hónap maradt ki. 23/l
4/5 anonim válasza:
A testednek meg kell tanulnia szabályozni a menstruációs ciklust. kb.18éves korodra fog rendesen beállni a menstruáció, addig lesznek olyan hónapok, hogy ki fog maradni, de ez normális. 24L
5/5 anonim válasza:
Nekem 1 hónap maradt ki utána, de a rá következő hónapban napra pontosan jött meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!