Cukorbeteg nők szoktak gyereket vállalni? Olyanra gondolok aki tartósan cukorbeteg és nem terhességi.
10. válszolónak.
Nehogy már 8-as cukorral inzulinra állitsák. Kezdésnek remekül használ egy diéta, max. valamilyen gyógyszerrel kombinálva.
Ettől függetlenül tényleg nem árt felkeresni egy diabetológust, nagyon hasznos tanácsokat tud adni.
1-es típusú cukorbeteg vagyok 7 éves korom óta, és a 3. babámat várom. :) Nem volt semmi gond az első kettőnél sem velem, sem a gyerekekkel. ÉS veszélyesztetett sem voltam, mármint olyan értelemben nem, hogy nem voltam kórházban csak, mikor szültem, nem kellett feküdnöm...stb. Egyetemre jártam az elsővel, a másodikkal meg gyerekeztem itthon. :)
Én ugyan mindig inzulinos voltam, de a helyedben letojnám a körzeti dokit, keresnék egy belgyógyászt (Pl. Vörös Péter, István kórház mert ő foglalkozik nem terhes, meg terhes cukrosokkal is), és vele konzultálnék. Mi lehetünk itt okosak, de bitos megvan erre a protokoll, nem vagy egyedül "cukrosként" h babát szeretnél. Lehet h ő is csak diétáztatni fog, lehet azt mondja most gyógyszer, aztán inzulin, ha majd élesben próbálkoztok... A lényeg, h mindenképp mond el neki, hogy babát szeretnétek, erre alapozzon.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!