Járnátok egy cukorbeteg sráccal? 16F
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal ma beszéltünk először megbeszéltünk egy mozit péntekre. Mozi után el akarom neki mondani hogy cukorbeteg vagyok,nem fogja zavarni szerintetek? A lány 16 éves és én is.2011. márc. 1. 21:06
2/20 anonim válasza:
Szerintem ez nem lehet kizáró oka egy kapcsolatnak. Ha zavarja, az a lány szegénységi bizonyítványa.
3/20 anonim válasza:
Szerintem nem fogja zavarni. Az egyik barátom cukorbeteg, és ettől függetlenül nagyon jól megvannak a barátnőjével. Egy kapcsolat nem ettől függ.
4/20 anonim válasza:
Mondd el neki mindenféleképpen, és azt is, hogy mit kell tennie, ha netán rosszúl lennél. Ha normális a lány, megérti, és elfogadja a beregségedet veled együtt.
6/20 anonim válasza:
A cukorbetegseg nem betegseg!!! Nagyon sok ember cukorbeteg es megis boldog. Nyugodtan mond el neki,attol nem fog elhagyni!
8/20 anonim válasza:
Ha emiatt nem akar majd veled járni , nehogy sírj utána egy percet sem. Nekem ha tetszenél biztos nem lenne kizáró ok.
9/20 anonim válasza:
Nekem meg sem fordulna a fejemben, hogy emiatt ne járjak valakivel. Sokkal fontosabb szempontok is vannak.
10/20 anonim válasza:
kamaszkorom ota egyutt vagyok egy cukorbeteg fiuval aki mostmar a volegenyem, egy percig nem zavart a dolog. ki vagy kepezve cukorbetegsegbol rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!