Járnátok egy cukorbeteg sráccal? 16F
Hidd el nekem nem fogja zavarni,ha tényleg normális a lány.Nekem az exem is cukorbeteg.De ő nem szúrta magát,hanem inzulinpumpája van.Ami ugye annyit jelent,hogy a hasába van egy pici tű és 5 naponta kell cserélni.És a tűhöz rögzítve van egy vékony cső ami a pumpához vezet és adagolja az inzulint.A zsebébe belerakja és ennyi.Úgy néz ki,mint ha mobiltelefon lenne.Nálunk ez sose jelentett problémát.Remélem nálatok is minden rendbe lesz:)
Ha elmondtad neki,irj már,hogyan reagált:):)
És mégegy:A cukorbetegség nem betegség,hanem állapot!;)
És még annyi,hogy mindenképp mond el neki,mert ha esetleg leesik a cukrod vagy épp felmegy és rosszul leszel,nem fogja tudni,hogy mi a bajod.
Előző voltam
19/L
ha emiatt nem akar veled járni,akkor jobb is...
ne aggódj emiatt,normális lány fogja magát,utána olvas hogy mit ehetsz,mik a teendők,és kész,utána már csak győzz nem fintorogni ha mégsem főzött finomat,mert életében nem főzött kalóriát számolva:D
ezzel semmivel nem vagy kevesebb
sőt,inkább biztos lehet abban hogy nem egy leendő alkoholistával jön össze (és a csokim se zabálnád fel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!