Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Járnátok egy cukorbeteg...

Járnátok egy cukorbeteg sráccal? 16F

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal ma beszéltünk először megbeszéltünk egy mozit péntekre. Mozi után el akarom neki mondani hogy cukorbeteg vagyok,nem fogja zavarni szerintetek? A lány 16 éves és én is.
2011. márc. 1. 21:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hidd el nekem nem fogja zavarni,ha tényleg normális a lány.Nekem az exem is cukorbeteg.De ő nem szúrta magát,hanem inzulinpumpája van.Ami ugye annyit jelent,hogy a hasába van egy pici tű és 5 naponta kell cserélni.És a tűhöz rögzítve van egy vékony cső ami a pumpához vezet és adagolja az inzulint.A zsebébe belerakja és ennyi.Úgy néz ki,mint ha mobiltelefon lenne.Nálunk ez sose jelentett problémát.Remélem nálatok is minden rendbe lesz:)

Ha elmondtad neki,irj már,hogyan reagált:):)

És mégegy:A cukorbetegség nem betegség,hanem állapot!;)

2011. márc. 1. 21:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

És még annyi,hogy mindenképp mond el neki,mert ha esetleg leesik a cukrod vagy épp felmegy és rosszul leszel,nem fogja tudni,hogy mi a bajod.

Előző voltam

19/L

2011. márc. 1. 21:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez abszolút nem befolyásol semmit
2011. márc. 1. 21:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

ha emiatt nem akar veled járni,akkor jobb is...

ne aggódj emiatt,normális lány fogja magát,utána olvas hogy mit ehetsz,mik a teendők,és kész,utána már csak győzz nem fintorogni ha mégsem főzött finomat,mert életében nem főzött kalóriát számolva:D

ezzel semmivel nem vagy kevesebb

sőt,inkább biztos lehet abban hogy nem egy leendő alkoholistával jön össze (és a csokim se zabálnád fel)

2011. márc. 1. 21:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, hülyén hangzik, de még előnye is van a dolognak. Ez a betegség feltételez bizonyos fokú egészséges életmódot, rendezett életvitelt, stb. Tudom, hogy nem mindenki tartja be, de a cukorbetegek közül kevesen járnak naponta kocsmába, vagy lövik be magukat discóban esténként. Mondjuk, ez jól felfogott érdekük is, ha nem akarják idő előtt feldobnia pacskert. :)
2011. márc. 1. 21:52
 16/20 anonim ***** válasza:
cukorbeteg lány vagyok, nekem is voltak anno kételyeim, hogy vajon párom el tudja e fogadni, hogy szurkálom magamat, mérem a vércukromat, de szerencsére kár volt aggódnom. Volt olyan, hogy Tankcsapda koncert közepén világított nekem, hogy tudjam használni a vércukormérőmet :D.
2011. márc. 2. 17:08
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem zavarja:)
2011. márc. 8. 14:26
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2011. márc. 8. 14:27
 19/20 anonim ***** válasza:
örülünk:)
2011. márc. 8. 14:33
 20/20 anonim válasza:
Jaj de jó, legyetek boldogak!
2011. márc. 8. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!