Miért csúszik ki a tamponom "onnan"? Pedig szerintem jól és teljesen felhelyezem meg alig érzem és mégis.
2., először én is erre gondoltam, csak nem mertem beírni :D
azért az természetes, hogy kicsomagolod, nem? :D
hát persze hogy kicsomagoltam.....
és éreztem hogy teljesen feldugtam és mégis...
és ez nem mini tampon
igen, nem vagyok hülye, és nem most próbáltam ki először!
és adjatok már normális válaszokat légyszi
Erre nagyon nincs normális válasz :/
Én általában o.b. minit használok, soha nem tapasztaltam hasonló dolgot, de vettem már tampont Aldiban, Lidlben, Tescoban is... És más 'olcsóbb' kategóriás termékekkel se volt soha bajom.
persze, az o.b. a legkényelmesebb minden szempontból, de a többivel is elvagyok. Talán neked az olcsóbb nem jött be, milyen fajta volt?
Meg azt is el tudom képzelni, hogy rosszul tetted fel, nem felfelé, hanem oldalra nyomtad, és így nem a helyére ment, akkor kicsúszhat, de egyébként nem!
Jó, a Naturellával folyton ez van vagy csak 1x volt?
Mert ha folyton 'kicsúszik' (ami mint már mondtuk, lehetetlen), akkor válts másra. Ha csak 1x volt ilyen jellegű problémád, akkor rosszul tetted fel. Ezt nem feltétlen érzed azonnal, de akkor el tud mozdulni, szóval szerintem inkább ez volt a te esetedben, mert minden tampon használható, egyik se csúszik ki ha rendesen a helyén van.
tegnap próbáltam ki ezt a fajtát, azelőtt a kotex tampont próbáltam ki, és az jó volt, az nem csúszott ki mindig
de nem is teljesen csúszik ki hanem csak félig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!