Szerintem lassan meg fog jönni, valaki felvilágosítana?
Már anyukámmal beszélgettünk de nem eleget. Ezért ezeket meg szeretném még itt kérdezni:
- Ha először jön meg akkor tényleg ki kell tisztítani , mert barátnőm azt mondja hogy akkor meg kell kérni szülőt hogy tisztítsa ki!
-kevesebb mint fél éve kezdett folyásom lenni, és most egyre erősebb, ezek szerint lassan megjön?
- Mit javasoltok inkább? Betétet vagy tampont? tudom hogy a tampon veszélyes, de én még a tisztasági betétet se bírom, nagyon idegesít!
Hat ennyi lenne, norm válaszokat kérek :) köszi
Egyéni vélemény, szerintem a betét sokkal kényelmesebb és kevesebb vele a macera, valaki más a tamponról mondja ugyanezt, amit én csak vészhelyzetben használok (strand és társai, vagy, ha épp nincs más)
Nem csak, ha először jön meg, hanem, ha megvan, fokozottabban kell figyelned rá, hogy tisztán tartsd, de érezni fogod, mikor jön meg. Ne akarj gyorsan nagylány lenni, mert néha pokolian tud fájni (szó szerint, minden hónapban) ;)
"- Ha először jön meg akkor tényleg ki kell tisztítani , mert barátnőm azt mondja hogy akkor meg kell kérni szülőt hogy tisztítsa ki! "
Ezt nem értem, MIT kell kitisztitani?
Mit is kellene először kitisztítani? A hüvelyedre gondolsz? Ha igen, ne nagyon tisztogasd belülről, főleg ne menstruáció alatt, mert egy csomó fertőzést beviszel.
Az erősödő folyás lehet jele a közelgő menstruációnak.
A tamponnal csomó fertőzést beviszel a szervezetedbe, ajánlom inkább az anionos betétet(dm, rossmann, müller kb 700 ft...)
Szerintem még van időd hogy megjöjjön,pl nekem 3 évig volt folyásom és csak nemrég jött meg,bár ez mindenkinél más is más.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!