Ezt az etanolos dolgot nem értem. Valaki felvilágosítana, mert szerintem rosszul számolok?
Tudsz számolni, de tudod, amilyen az input, olyan az output.
Ha valamelyik adatod nem stimmel, akkor az eredmény se lesz jó.
Mert szerintem hamis a 25%-os fogyasztásnövekedés.
Tankolna másodszorra is bárki, aki látja, hogy többe kerül? Márpedig nő az etanol forgalmazása.
Nőhet a fogyasztás az etanolos üzemtől, főleg ilyen hidegebb időben, várj kicsit amíg melegebb lesz, hátha kevesebb lesz a fogyasztás.
Én azt mondom, ha valaki bebizonyítaná, hogy 100km-en spórolok 1000 ft-ot, akkor tanklnák etanolt,de mivel ez nagyon messze van a valóságtól, így inkább hagyom az egészet.
10%-os fogyasztásnövekedésnél kb. 150 ft-ot spórolhatok 100km-en, ami egy teli tankra levetítve (45L)durván 750 Ft.
15%-os fogyasztás növekedésnél pedig szinte echte ugyan ott vagyok mintha csak benzint tankoltam volna.
A kérdés hogy vajon megér-e 750 Ft-ot ezzel sz@rakodni, és ki az akinek az autója tudja hozni efféle feles tankolásoknál a 10%-ot?! Egyébként még egyszer mondom az Etanolos oldalak 99%-án 15-25%-os fogyasztás növekedést tartanak reálisnak.
Etanolos oldalak... Igen, menj csal az "etanolos oldalak", és a totalcar népítélet után. Tudod, egyes autóknál, valóban lehet 25% fogyasztásemelkedés etanollal. Ahogy elnézem, nagyon ellene vagy, így nem is akarlak meggyőzni arról, mekkora butaságokat beszélsz...
Attól én még elmentem etanollal 50%-ban kb 10% fogyasztásemelkedéssel, most átalakítóval 100%-ban is maradt ugyanez a 10%. Ez egy tény. Nem népítélet, és nem etanolos oldalak fóruma.
Nekem új swiftem van és nálam kevesebbet eszik.
1 éve felesben tankolom és még télen is kisebb a fogyasztása. Eddig télen megette a 8-at, most 7-nél megáll.
Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!