Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek hogy csinálják a...

Szerintetek hogy csinálják a tehetségkutatókon a nők azt, hogy mindig jó formában vannak? Ugrálnak, táncolnak, énekelnek, amit szerintem rohadt nehéz mondjuk mensi alatt.

Figyelt kérdés
Én olyankor még a lépcsőzéstől és minden megerőltetéstől menekülök. Igyekszem a lehetőségekhez képest kímélni magam.
2012. jan. 8. 22:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél más. Én pl. simán tudok ugrálni meg táncolni, akkor is ha megvan.
2012. jan. 8. 22:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Gondolom bogyót szednek, úgy készülnek, hogy az előadás napján még, vagy már ne legyen meg nekik. Egyébként változó, hogy ki mit bír alatta. Az exem is meg bírta csinálni a munkáját, pedig nem piskóta, amit ott ki kell állnia.
2012. jan. 8. 22:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Jó a munkahelyemen én is helytállok, de nem ugrálok közben, és olyankor nem tudok smile-t ragasztani az arcomra bármennyire is jó volna...gondolod, hogy ezek a fiatal csajok ezért bogyózzák magukat?
2012. jan. 8. 22:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez valóban mindenkinél más. Mióta fog.gátlót szedek, azóta teljesen megszűntek a menstruációs görcseim. Mondjuk előtte is csak az első két napban voltak ilyen problémáim, amelyek egy egyszerű görcsoldó beszedésével elmúltak.
2012. jan. 8. 22:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat, aki 18 éves korától szed bogyót, és csak huszonévesen veszítette el a szüzességét. Szerintem sokan szedik főképp ebből a megfontolásból.
2012. jan. 8. 22:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Ok de attól még folyik. Főleg ha futsz, ugrálsz. Erre még a suliból emlékszem. A tampon + betét verzió sem volt mindig elég.
2012. jan. 8. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:

De hát minden ember más, nem indulhatsz ki magadból, én például simán élem az életem mint máskor, évente kb egyszer szoktam menstruáció miatt rosszul lenni.

A vérzésem sem olyan erős mint neked, de azért egy 5 perces ugrálást csak kibír egy tampon vagy lassú számot énekelnek.

2012. jan. 8. 23:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha valakinek fontos valami (pl. egy szereplés), az a "halálos ágyáról" is felkel és végigcsinálja. Aztán lehet, hogy összeesik, de addig összeszedi magát. Egy menses meg azért nem olyan vészes dolog, ha meg mégis gáz lenne, akkor görcsoldó-fájdalomcsillapító + extra méretű tampon :))
2012. jan. 9. 07:43
 9/10 anonim ***** válasza:
A menstruáció nem jár mindenkinél kellemetlen tünetekkel. Én pl szinte észre sem veszem, ugyanúgy tudok mozogni, dolgozni, sportolni. Régebben néha voltak görcseim, de mozgás hatására ezek nagyon hamar elmúltak. Ugyanis tévhit az, hogy ilyenkor nem szabad mozogni, sőt ilyenkor a sporttal, testmozgással együttjáró vérnyomás emelkedés és vérbőség oldja a görcsöt. Aki jót akar magának az inkább egy kicsit erőltesse meg magát.(persze most nem arról beszélek, aki ki sem tud kelni az ágyból az erős görcsök miatt) A menstruáció nem betegség, az élet velejárója, természetes folyamat.
2012. jan. 9. 09:39
 10/10 anonim ***** válasza:
ezen én is gondolkodtam már, pl. ezek a híres énekesnők mint Rihanna vagy Beyoncé, akiknek a turnéjaik alatt tuti, hogy meg van a mensijük hiszen van olyan, hogy minden nap koncerteznek valahol, és általában 1 bugyiban vannak a színpadon, szóval nem értem, hogy érezhetik magukat biztonságban, még akkor is ha tampont használnak. na mindegy ez lehet, hogy örök rejtély marad:P
2012. jan. 9. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!