Fogamzásgátlót íratni?
Figyelt kérdés
Tavaly érettségiztem, azóta nem járok suliba mert nem vettek fel ahova mentem volna. Munkanélküli központba nem vagyok regisztrálva. Viszont szeretnék tablettát íratni nőgyógyásszal. Fizetnem kell a vizsgálatért? Taj kártyám van természetesen.2012. febr. 19. 21:19
1/3 anonim válasza:
Az önkormányzat fizeti a TB-d? Vagy te fizeted a TB-t? Ezt jobb lenne tisztázni velük, ha valaki fizeti abban az esetben nyilván nem kell.
2/3 anonim válasza:
szerintem csak ha simnán fogamzásgátlot akkarsz feliratni nem kell fizetni
De nem vagy tb biztositot ami anyit jelent hogy ha bármi bajod lesz es be kerülsz a kórházba majd te kell áljad
.Ilyenkor az a teendo hogy be méssz az apeh-hez és kérsz egy bejelentö lapot amin válalod hogy fizet a saját tb-det 4-6000 ft környékén
ha ujra sulizol, munkát találsz vagy ilyesmi akkor be mész és le mondod
3/3 A kérdező kommentje:
És ha regisztráltatom magam munkanélküliként, ki fizeti a TB-met, nekem kell akkor is?
2012. febr. 23. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!