Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Muszáj elmennem nőgyógyászhoz?

Muszáj elmennem nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

anyum már felvetette hogy szóljak h ha úgy érzem el kell menni , nem vagyunk nagyon jó viszonyban így nem mondtam el neki h már nem vagyok szűz , ha meg most elvinne akkor a nőgyógyásznak csak nem hazudhatok h az vagyok mikor aktív nemi életet élek úgymond.. azt csak észrevenné gondolom

vagy á nem is tudom

valaki tudna ötletet adni v v megmondaná mit tegyek?

2012. febr. 19. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
szerintem aki aktív nemi életet él, tud olyan érett lenni, hogy elmondja az anyukájának :D sőt egymaga is eltud menni nőgyógyászhoz, vagy tévedek?
2012. febr. 19. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, ha élsz nemi életet, évente egyszer nagyon is ajánlott nődokihoz menni, akkor is, ha nincs panaszod.

Anyukád ne menjen be veled, a dokit meg köti a titoktartás. Ennyi.

2012. febr. 19. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Az orvost köti a titoktartás, anyád csak nem jön be veled, az viszont nem árt tényleg meg, ha megnéznek. Ne aggódj, szólj az orvosnak, hogy anyukád nem tudja, és nem így kéne megtudnia...
2012. febr. 19. 21:01
 4/6 anonim válasza:

ébente egyszer el kell menni és ha lehet ne anya nögyogyászához hanem keres magadnak sajátot

Akkár menyire is ragaszkodik az anyukád

2012. febr. 20. 04:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Mielőtt elvesztetted a szüzességed, már akkor el kellett volna menni, hogy a Neked legmegfelelőbb fogamzásgátlót írja fel. Innentől kezdve, pedig évente legalább egyszer érdemes rákszűrésre menni.
2012. febr. 20. 07:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Keress egy jó női nőgyógyászt, főként elsőre!

Sokkal könnyebb vele megbeszélni minden nyavalyádat, mint egy idegen férfivel, hiszen ő is nő.

A vetkőzésről és terpesztésről ne is beszéljek!

2012. febr. 20. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!