Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Antibiotikum okozta hüvelygyul...

Antibiotikum okozta hüvelygyulladás?

Figyelt kérdés
Sárgás váladékom van, és ha pisilek, kicsit csíp. Utánanéztem, mert gombára gyanakodtam, de az én esetemben teljesen szagtalan a folyás, így nem egyezik. Viszont a héten gennyes mandulagyulladásra kaptam antibiotikumot, ekkor kezdődtek a gondok is, az előtt nem volt ilyen. Ha abbahagyom a gyógyszer szedését, elmúlnak a panaszok is?
2012. febr. 19. 15:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek, holnap kérek időpontot. Kezdek megijedni, inkább megyek nőgyógyászhoz.
2012. febr. 20. 20:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Vitagyn mint hüvelyflóra helyreállító?? Jesszus! Tényleg az önjelölt termeszetgyógyászoknak akarsz hinni? Jó döntés a doki :)
2012. febr. 20. 22:31
 13/16 lizzi77 ***** válasza:
Antibiotikum mellett igyál normaflore-t, vagy Actimelt, vagy egyéb probiotikus joghurtot, kefírt, ezek segítenek a kiirtott bélflórát, a jó bacikat visszaállítani.
2012. febr. 21. 11:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Anyu azt mondta, ne rohanjak azonnal orvoshoz, hagyjam, hogy az antibiotikum kiürüljön a szervezetemből, addig is egyek joghurtot meg igyak normaflore-t hogy rendbe szedjem a szervezetem, aztán, ha nem javul a helyzet, menjek orvoshoz.
2012. febr. 21. 12:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz,mert a huvelygyulladás magától nem szokott elmúlni.
2012. febr. 21. 15:48
 16/16 Ritacoronita válasza:
Sziasztok.túl vagyok egy antibiotikum kezelésen én is, 2 hétig voltam fekvő beteg annyira rosszul voltam. a mandulám még mindig nincs rendben elég csúnya de már jól vagyok szóval ez most már 1 hónapja tart.most pedig nekem is is gombás fertőzésem van.....ma megyek canestent venni....tök jo.
2013. márc. 21. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!